Vi varetager din Google annoncering og sikrer at alle dine KPI'er trackes korrekt

+95% af alle danskere benytter Google, som deres foretrukne søgemaskine. 

Google er et pull medie i modsætning til Facebook som er push medie. Med andre ord er det typisk Google vi benytter, når vi skal købe et eller andet. Derfor ser vi ofte en kortere kunderejsen via søgemaskinen, for her har brugeren allerede tilkendegivet deres behov via et søgeord. 

Vi hjælper dig med at nå ud til dine kunders behov ved at lave en dybegående søgeordsanalyse efterfulgt af en søgeords strategi. Afhængig af dit budget, vil vi i samarbejde fastlægge os på søgeord, som vi ønsker at vinde og udvide segmenterne herfra.

Du bør også sikrer din lokaletilstedeværelse med Google MyBusiness, har du en fysisk adresse hvor dine kunder kan besøge dig eller ønsker du de ringer direkte til dig, kan det være en god og nem måde at sikrer dine kontaktoplysninger er helt fremme, hvor kunden har brug for dem.  

Der findes mange annonceringsformer, som hver især kan øge dit salg og kendskabsgrad. 

Displaynetværket kan hjælpe dig med at nå ud til personer med målrettede displayannoncer, når de browser på deres foretrukne websites, viser en YouTube-video til en ven, tjekker deres Gmail-konto eller bruger mobilenheder og apps.

Søgeordsannoncer er betalte tekstannoncer, hvor du bliver synlige på det din kunde måtte søge efter. På den måde kommer du til at være synlig research- og købsprocessen

Shopping annoncer er et online produktkatalog, som uploades til et Merchant center og på den måde kan du annoncer produktbilleder, navn og pris direkte i Google’s øverste resultat linjer. Din kunde tager allerede her stilling til dine produkter, inden de klikker videre til din hjemmeside. 

YouTube-annoncering, udført via Google Ads, er en måde at reklamere for dit videoindhold på YouTube eller i søgeresultater, så du kan maksimere din bruger rækkevidde. Dette kan være din video, der afspilles, før en bruger ser en andens video eller vises i YouTube-søgeresultater, som folk kan se fuldt ud.

Vi varetager hele dine Google annoncering deriblandt display, shopping og evt. Youtube. Alt vores arbejde er tracket og afrapporteres for dine resultater er det absolut vigtigste. Vi optimerer og overvåger løbende din annoncering, på den måde kan vi hele tiden være ajourført og investerer dine penge bedst. 

Vi sørger også for at du kan følge med via diverse konti, samlet dashboard i Google Analytics. Det gør at du altid har fingeren på pulsen. 

Vores arbejder starter typisk med

Først vil vi gerne kende din forretning, ambitioner, planer og eventuelle digitaleudvidelser. På den kan vi tænke en mere effektiv retning for din online tilstedeværelse.

Vi laver en grunding analyse af din online situation inden vi går i gang. Herfra aftaler vi nærmere om hvordan vores arbejde, kan gavne din forretning. 

Alt vores arbejde trackes, så hvis du ikke allerede har opsat tracking efter dine målsætninger, gør vi det for dig. Vi sørger dermed også for at dine målsætninger automatisk afrapporteres og fremsendes til dig med henblik på et evalueringsmøde. 

Vi følger din annoncering dagligt og optimerer undervejs. Dine budgetter vil løbende blive allokeret efter performance. Vi justerer, tilføjer og målretter dine tidsrum, geografiske placering, målgrupper mv.   

Vores arbejde består i at være proaktive og vi sørger derfor hele tiden at afrapportere til dig, så du kan følge performance og leverer indhold efter det. 

Vi kommer med løbende forslag til konverteringsoptimering, for trafik er en ting, konvertering er fokus! 

Det er vigtigt for os at vores arbejde er effektiv for din forretning. Vi holder derfor løbende månedlige møder med alle vores partnere. Her har vi fokus på effekten af vores tiltag samt hvordan vi kan optimere og frasortere kampagner.

Typisk vil vi have stor fokus på hele den digital forretning for en ting er annoncering og klik, men hvis dit website ikke måtte konvertere trafikken, er det her vi bør have fokus og ikke på annonceringen.

Dagligdagen kan byde på mange udfordringer og vi forstår at din forretning er mere end blot online. Vi tilpasser os dit arbejdsmiljø, for vi ønsker succes på alle fronter!

CASES.