Find en App programmør

Hvordan får du mest ud af din app programmering? Det ved vi. Ved altid at have fokus på dit mål, din økonomi og indsigt i din forretning kan vi sørge for, at du får mest ud af din app programmering.

 

Apps til iOS og Android med unik brugerflade Apps

Vores mange års erfaring med app programmering betyder, at vi kan varetage enhver opgave eller projekt for dig. Uanset opgaven har vi stor fokus på at skabe kvalitets-apps, som dine brugere rent faktisk vil bruge, og vi kan klare alt fra teknik til design. App udvikling vil typisk være forbundet med en lidt større investering. Men hos os forstår vi økonomien bag et projekt, og vi forstår at varetage din investering med en ejers mindset.

Native, Hybrid eller Web app?

Det kan være svært at tage stilling til, hvilket type app du skal vælge. Og hver type har sine fordele og ulemper. Kort fortalt er en native og hybrid app til dig, der ønsker en app med en god brugerflade, og som henvender sig direkte til dine kunder eller medlemmer. En web app vil typisk være for dig, som ønsker en stærkere automatisering eller skabe et større overblik for de ansatte i din virksomhed. Hvis du er nysgerrig på de tekniske fordele ved hver app type, kan du læse mere specifikt her.

Leder du efter en App programmør?

Der er mange fordele ved at vælge os, hvis du skal bygge en app. Vi har mange års erfaring med lancering af apps. Vores fokus ligger i teknikken, designet og selve programmeringen. Vi har alt in-house og sidder til dagligt i København. Det betyder vi er til rådighed, når du får brug for support eller sidder med spørgsmål, som du gerne vil have afklaret – hurtigt.

Redskaber til app programmering

Vi arbejder i de fleste programmeringsteknologier og sprog. Vi benytter bl.a.:

 

 

 

 

Quicklinks

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Kan det gavne din forretning positivt at lancere en app?

En app kan være på mange plan løsningen for din forretning. Du har en unik mulighed for at skabe noget skræddersyet tilpasset din kunde, medlemmer eller medarbejder. En app skal udvikles korrekt ellers opnår du ikke den ønskede effekt

Kvalitets app med et økonomisk perspektiv

Vores udviklingsprocesser er transparente og du har derfor fingeren på pulsen fra dag 1.

Downloads

25000

downloads på apps udviklet af Brandstoff

Apps

+25

apps udviklet og lanceret af Brandstoff

Kommunikation

60%

bedre kommunikation mellem kunder og medarbejder

Globalt

8

sprog og lande har Brandstoff udviklet til

Mere Indsigt

Lad os tage en snak

Book et møde med en af vores it konsulenter og kom i gang med app udvikling

Scroll to Top