Skal du til at investere i en mere digital retning? Lad os være din leverandør

Med vores store indsigt i udvikling af webshops, hjemmesider, plugins mv., vil vi rigtig gerne bidrage med dette til din forretning. Vi står for udvikling, projektstyring testing og launch! 

[Indledning til nedenstående spørgsmål…]

Hvad er egentlig vigtigt ved online platform?

User experience: Webstedsbesøgende har ingen grund til at blive på nogen webside, medmindre de er fristet til. Besøgende kan kede sig meget let og forvente, at noget unikt fanger deres interesse, når de besøger et websted. Derfor er det afgørende, at virksomheder bygger deres websteder med pletfri design og arkitektur, så kunderne tilbydes ekstraordinære funktioner og bekvem navigation. Dette vil tilskynde flere besøgende til at kigge på dit websted og potentielt købe fra din virksomhed.

Konverteringer / konverteringsoptimeringer: Alle websites / webshops bør have konverterings mål, som generer dig mest mulig værdi typisk omsætning. Når du begynder at drive trafik til din kanal, vil du gerne sikre at mest mulig af den trafik konvertere over til dine mål. Dette vil du som virksomhedsejer aldrig holde op med at optimere din forretning efter. Der er det ekstremt vigtigt at du har fokus på hele tiden at optimere din hjemmeside efter 

Information: Over 50% af kunderne forventer, at ethvert brand eller virksomhed har en online tilstedeværelse, hvor de kan få adgang til deres tjenester. Et af de mest fængslende aspekter ved et websted er, hvor let det gør information tilgængelig for kunder.

Socialproof:  Social proof kommer i flere udstrækninger, du kan bl.a. opnå det ved brugeranmeldelser, influencer der voucher for dit brand mv. Vi som forbruger er generelt mere købe villige, når en virksomhed har opnået social proof. En bruger undersøgelse udarbejdet af BrightLocal (https://www.brightlocal.com/) påviser at 57% af brugere ville kun købe hos en virksomhed med fire stjerner eller flere, og at 91% af brugere mellem 18-34 stolede på online anmeldelser ligeså meget som anmeldelser fra venner og bekendte. Du kan fx. give en tilbagevendende kunde en rabatkupon imod en brugeranmeldelse. 

Support: At yde kundesupport er et hårdt job for enhver virksomhed. At levere kundesupport online er dog lettere og mere omkostningseffektivt end at ansætte personale til at yde support. Det er her, hvor vigtigheden af at have et websted bliver tydelig, da kundesupport og kommunikation kan samles et sted og optimeres gennem løbende kundefeedback. 

Vi udarbejder dit front-end design på din hjemmeside, uanset om du ønsker en ny hjemmeside eller et relaunch. Vores hovedfokus i vores designs er den bedste kunderejse, for design skal i sidste ende gerne skabe salg.

En robust digital tilstedeværelse får kunder til at føle sig personligt involverede i en virksomhed eller et produkt. Vi skaber den rødetråd i din forretnings visuelle kommunikation med udgangspunkt i dit produkt / service, din viden og historikken.

Vi varetager projektstyringen af hele udviklingsprojektet og du får en personlig adgang til vores online dashboard. Læs mere om hvilke tools vi benytter her.

Vi bygger din website / webshops intuitive og transparente. Du har kontrollen, men vi laver opsætningen. Alle vores sites bygges efter ideen om optimering og derfor har vi en ekstrem hurtig proces til optimeringer. Detaljer betyder forsat meget for en online forretning.

Vi udarbejder en konkret handlingsplan hvori der drøftes design, funktionalitet, UI, UX samt et præcist sitemap over projektet. Et sitemap hjælper os med at holde strukturen på udvikling / webshoppen. Du får også her et overblik over alle forbindelser mellem din front-page og undersider. Vi skal løbende opdaterer dit sitemap for at designe det efter dine brugers adfærd og med henblik på optimering af UX og SEO. 

Vi er i løbende dialog under projektet angående content, ændringer, statuser mv. Inden dit udviklingsprojekt lanceres gennemtestet alle scenarier, hvor der måtte være interaktion med din hjemmeside, herunder links, knapper og funktioner. 

Herfra anbefaler vi kraftigt at du får drevet trafik til din hjemmeside for ellers vil det blot forblive et online visitkort. Vi hjælper dig med din online markedsføring. Læs her. 

Vores arbejder starter typisk med

Først vil vi gerne kende din forretning, ambitioner, planer og eventuelle digitaleudvidelser. På den kan vi tænke en mere effektiv retning for din online tilstedeværelse.

Vi laver en grunding analyse af din online situation inden vi går i gang. Herfra aftaler vi nærmere om hvordan vores arbejde, kan gavne din forretning. 

Alt vores arbejde trackes, så hvis du ikke allerede har opsat tracking efter dine målsætninger, gør vi det for dig. Vi sørger dermed også for at dine målsætninger automatisk afrapporteres og fremsendes til dig med henblik på et evalueringsmøde. 

Vi følger din annoncering dagligt og optimerer undervejs. Dine budgetter vil løbende blive allokeret efter performance. Vi justerer, tilføjer og målretter dine tidsrum, geografiske placering, målgrupper mv.   

Vores arbejde består i at være proaktive og vi sørger derfor hele tiden at afrapportere til dig, så du kan følge performance og leverer indhold efter det. 

Vi kommer med løbende forslag til konverteringsoptimering, for trafik er en ting, konvertering er fokus! 

Det er vigtigt for os at vores arbejde er effektiv for din forretning. Vi holder derfor løbende månedlige møder med alle vores partnere. Her har vi fokus på effekten af vores tiltag samt hvordan vi kan optimere og frasortere kampagner.

Typisk vil vi have stor fokus på hele den digital forretning for en ting er annoncering og klik, men hvis dit website ikke måtte konvertere trafikken, er det her vi bør have fokus og ikke på annonceringen.

Dagligdagen kan byde på mange udfordringer og vi forstår at din forretning er mere end blot online. Vi tilpasser os dit arbejdsmiljø, for vi ønsker succes på alle fronter!

CASES.