Er din App klar til AppleCar Play?

Apple og Google har revolutioneret den måde, vi interagerer med vores biler på, ved at gøre det nemmere og mere sikkert at bruge vores smartphones under kørsel. I Danmark oplever vi en markant stigning af brugen på Apple CarPlay, hvilket skaber en unik mulighed for din virksomhed, for at komme endnu tættere på brugeren af din app. I dette blogindlæg ser vi nærmere på, hvordan virksomheder kan udvikle apps til Apple CarPlay, og hvad der er vigtigt at have med, hvis din app skal være helt kompatibel med Apple CarPlay.

Det er ikke kun i Danmark, vi oplever en stigning af brugen på Apple CarPlay, det sker i hele Europa.

I 2015 lancerede Google og Apple hver deres systemer til biler. Android Auto og Apple CarPlay. Begge løsninger gør, at apps kan integreres direkte med biler via tale, og for visse kategorier vise data på bilens indbyggede display via UI tilpasset til køretøjer.

Hvad kan man?

Både Apple CarPlay og Android Auto-systemerne muliggør integration af din smartphone med bilens instrumentbræt, hvilket giver mulighed for betjening direkte via touch eller ved hjælp af bilens indbyggede knapper. På samme måde som ved brug af Bluetooth, vil bilens højttalere og mikrofon også automatisk blive tilsluttet. Teknisk fungerer en app til bilen som en udvidelse til en eksisterende app på telefonen, der er designet efter den unikke brugerflade (UI) i bilen. Designet skal være tilpasset 100% efter en kørselssituation, altså må der ikke være slinger i valsen i designet. Apple og Google er meget omhyggeligt med at godkende disse apps, da mange sikkerhedsforanstaltninger skal overholdes, således de ikke forstyrre føreren unødigt. Formålet er at gøre kørslen mere sikker og bekvem.

Hvem får mest ud af det?

Hvis din app er indenfor feltet medieafspiller, navigation, messaging eller kundehistorik (CRM), så er der gode muligheder for direkte integrationer til AppleCar Play og Android Auto.

Indhold
  Add a header to begin generating the table of contents
  Lad os tage en uforpligtende snak

  Vi gennemgår dit it setup og laver en konkret handlingsplan til din virksomhed

  Vi arbejder dagligt med digitalisering af små- og mellemstorevirksomheder og vil gerne hjælpe din forretning videre. Lad os tage en uforpligtende og gratis snak.

  Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

  Mere Indsigt

  Scroll to Top