Hjemmeside udvikling

Ambitiøs og intelligent udvikling af hjemmesider i Wordpress

Et godt hjemmesidedesign skaber en professionel oplevelse. En hjemmeside skal være en kombination af intuitivt design, stabil load-time og søgemaskineoptimering. For din bruger er som udgangspunkt utålmodig.

 

Giv en god oplevelse fra start

Kend formålet med udviklingen af din hjemmeside, inden du går i gang. Så sparer du en masse tid, som du i stedet kan brug på at udvikle din forretning. En velbygget hjemmeside kan være nøglen til din vækst. Og du bør løbende opdatere den for at sikre, at du giver de besøgende og potentielle kunder en god oplevelse.

Vi er eksperter inden for udvikling af professionelle hjemmesider. Vi bygger dem typisk i CMS-systemet WordPress. Vi tror på, at standard- og skabelon-løsninger kan være vejen frem for nogen, mens andre har behov for en mere skræddersyet løsning. Vi skaber dagligt succes med begge typer. Vi fokusere altid på:

  • Nem page builder til ny content
  • Mulighed for utallige udvidelser
  • Søgemaskineoptimeret
  • Fuld transparens
  • Professionelt design / responsivt design

100% ejerskab og Intuitiv back-end

Du har altid fuldt ejerskab over den løsning, vi bygger til dig. Vi ved, at enten du eller dine medarbejdere kommer til at arbejde med hjemmesiden, og vi har derfor et stort fokus på at gøre håndteringen af den så nem og simpel, som muligt. Vi sørger for, at du hurtigt og let kan redigere og tilføje indhold på din hjemmeside.

Vigtige målepunkter ved en hjemmeside

Følgende målepunkter er vigtige for dig, når din hjemmeside er gået live. De er derfor også vigtige at have for øje i udviklingen af den.

Konverteringsrate – Alle hjemmesider har et formål, som brugeren gerne skulle finde frem til. Brugeren kan være i mange stadier, og jo bedre du kan forberede kunden via din hjemmeside, desto mere effektiv kan din salgsafdeling blive. Du bør derfor optimere alle dine landing-pages og din hjemmeside efter dine konverteringsmål. Læs mere om konverteringsoptimeringer her.

Besøgsvarighed – Hvor meget tid har brugeren lyst til at bruge på din hjemmeside. Det er et af de vigtigste målepunkter, hvis ikke det vigtigste, for det er et udtryk for, hvor godt, spændende og ikke mindst relevant dit indhold er for brugeren.

Hastighed – En langsom hjemmeside kan være en af de mest frustrerende oplevelser online. Undgå det, for det skræmmer brugerne væk. En langsom hjemmeside er typisk resultatet af en forkert udviklet hjemmeside. Google er heller ikke vild med en langsom hjemmeside.

Bounce rate – Det er selvfølgelig vigtigt at lære de interesserede brugere at kende, men mindst lige så vigtige er de brugere, som ikke finder dig relevant i første omgang. Hvorfor gjorde de ikke det, og hvordan kan du optimere efter det?

Google venlig hjemmeside

Det er næsten umuligt at få en smule form for succes online, hvis ikke din hjemmeside tilgodeser Google – altså søgemaskinen. Her stilles der mange krav både til content, teknik og brugeroplevelse. Med SEO kan du lave mange forskellige optimeringer på din hjemmeside for at opnå topplaceringer i søgemaskinen, men du kan også misligholde de helt basale ting som døde link. De straffer dig hurtigt, og det vil hurtigt føle som at buske i en pude. SEO er et af de bedste værktøjer til at få succes med hjemmeside udvikling. Det tvinger dig nemlig til at have brugeren i fokus.

Dit design, er vigtig på mange måder

Din hjemmeside skal afspejle din visuelle identitet på flere måder, udover at opfylde visse tekniske krav. Call-to-action-knapper bør ikke være svære at finde.

Responsive webdesign – din hjemmeside vil blive besøgt af mange forskellige mennesker, som besøger den fra forskellige enheder – smartphones, tablets og computere. Dit design skal derfor være klar til alle enhedstyper og for den sags skyld forskellige webbrowsere.

Hvad koster en hjemmeside?

Prisen på professionel hjemmeside udvikling kan variere meget, alt efter de krav du stiller. Men som udgangspunkt er prisen på en professionel hjemmeside oftest mellem 25.000 – 100.000 kr. I prisen er inkluderet et komplet setup fra design til endelige lancering, herunder projektledelse, professionelle WordPress-udviklere og meget mere. Indikationen dækker over alt fra en ren informativ hjemmeside til en tosproget hjemmeside integreret med eksterne systemer.

Løbende omkostninger – Som ved en fysisk adresse følger årlige omkostninger med en hjemmeside. De spænder typisk fra 1.200 kr. – 10.000 kr. i alt og er typisk bundet til domæne, e-mail, licenser, hosting og eventuelle cloud-løsninger. Du kan lave en driftsaftale med os, så lader du os om at varetage de løbende omkostninger for dig.

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Lad os tage en uforpligtende snak

Vi varetager din webudvikling

Jacob og Mick er de ansvarlige konsulenter for vores daglige drift og udvikling af systemer. Med mere end sammenlagt 25 års erfaring får du kompetente folk til både udvikling, styring og vedligeholdelse

Betaler det sig at investere i webudvikling?

Eksternt og internt, alle der integrerer med din virksomhed har en oplevelse med dig. Spørgsmålet er bare, hvor god den er. Gode digitale oplevelser betaler sig, men dårlige oplevelser har den modsatte effekt. Hvis du ikke allerede investerer i din brugeroplevelse, er det måske en god idé at begynde at gøre det.

Mere Indsigt

Scroll to Top