App udvikling

Øg din performance med professionel app udvikling

Giv din bruger den absolut bedste brugeroplevelse via en app – men vær forberedt på konkurrencen. Ligesom på alle andre platforme kræver det fuldt fokus at fange og fastholde din kunde. Vi udfører ikke kun din app programmering, men kommer med et forretningsperspektiv, som giver dig en mere målrettet go-to-market-strategi.

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Apps af høj kvalitet til iOS og Android

Med mange års erfaring inden for app udvikling har vi oparbejdet en forståelse for, hvordan du kommer i mål med en app, der ikke blot er en smart-funktion uploadet til et onlinebibliotek, men som kan gøre virkeligheden en mere effektiv for den enkelte bruger. Vores stærke tekniske kompetencer og store forretningsforståelse gør, at vi kan levere en brugervenlige, funktionel og skalerbar app.

Hvad er en app?

En app er en applikation, typisk på en smartphone, men apps findes i mange varianter. En app er ikke at sammenligne med en hjemmeside eller webshop.

De typiske fordele ved app udvikling

En af de helt store fordele ved at få udviklet en app er muligheden for at give brugeren, som integrerer med din virksomhed, den absolut bedste oplevelse. På den måde opnår du tidsbesparelser, overblik, sundere arbejdsmiljø og potentielt mere vækst. App udvikling er typisk ikke billigt, og vil derfor være en investering, som kræver overvejelser og rådgivning.

I modsætning til bilverden er der som regel ikke mange, der er specielt fokuserede på, hvad der sker under motorhjelmen i vores verden. På server hosting-setuppet, der er motoren i din app. Uanset hvem og hvilken forretning du driver, har du kort tid til at fastholde dine bruger, og det skyldes, at verden er fyldt med virksomheder, som konstant forsøger at fange brugernes opmærksomhed. Du må derfor ikke forvente stor tålmodighed fra dine brugere, men i stedet sørge for, at din app kører stabilt og med minimal loadtime. Det sikrer du ved at have en struktureret infrastruktur og et godt hosting-miljø. Det hjælper vi dig med ved at varetage og overvåge din server hosting.

Hvilken app type skal du vælge?

Der er ligesom ved mange andre ting både fordele og ulemper, uanset hvilken app typer du vælger. Det bedste valg bliver truffet på baggrund af efterspørgsel, behov, ressourcer, budget og en overordnet strategisk forretningsplan. Typisk er native og hybrid apps noget du vælger, hvis du har en decideret slutbruger, som skal brug af din app, mens web apps er stærke til interne ressource og til at skabe mere behagelige og effektive arbejdsgange – over den brede linje i virksomheden. Mange native og hybrid apps kommer med en back-end bygget i en web app. Her styrer du typisk alt data, information mv., som måtte være placeret i appens front-end. Der findes mange muligheder i dag for funding indenfor digital- og it rådgivning. Her får du dækket nogle af de omkostninger, som er forbundet med at udvikle en app.

Native App

En native app er en app, der installeres på brugerens telefon. Den skal derfor igennem en godkendelsesproces hos Google Play og App Store, før den kan blive lanceret. Denne proces stiller strikse krav til din apps teknik og design. Selvom godkendelsesprocessen kan være mindre kompliceret, kommer den med en gevinst. Der er nemlig større tryghed og troværdighed forbundet med appen. Når en native app er godkendt, findes den som sagt på Google Play og App Store – hvor du normalvis henter dine apps. En native app anbefales typisk til virksomhed med lidt større budgetter, som ønsker at tilbyde den bedste brugeroplevelse

Hybrid App

En hybrid app er et mix mellem en native app og en web app. En hybrid app kan installeres på telefonen, ligesom en native app, men teknisk set er det en web app. En hybrid app benyttes typisk til intern virksomhedsbrug, og hvis man ønsker at lancere nye udvidelser hurtigere og billigere

Web App

En web app tilgås via din browser. Mange administrationssystemer bygges i dag som web apps, fordi de kan tilgås fra alle enheder, browsere og destinationer. Du har muligheden for at skabe et komplekst system med en brugervenlig overflade og på den måde skabe mere overblik i din salgsafdeling eller automatisering af din drift. Du bruger sandsynligvis allerede web apps via dit bogføringssystem, indkøbssystem m.fl. Alle virksomheder kan potentielt få behov for en web app på deres vækstrejse. Mange vil også få behov for integrationsløsninger til eksisterende web apps

Hvad koster en app?

En app vil som regel have et startbudget på +100.000 kr. ekskl. moms. Der er selvfølgelig mange faktorer, der spiller ind på prisen, men sammenlignet med en hjemmeside stilles der generelt større tekniske krav. Omvendt giver det typisk et langt mere funktionelt slutprodukt. Der vil være løbende driftsomkostninger forbundet med en app. Se flere priser her.

Hos Brandstoff har vi dygtige app udviklere siddende i København. Vores team af dygtige udviklere er dedikeret til at skabe innovative og højkvalitetsapps, der opfylder dine specifikke forretningsbehov. Vores udviklere har en dyb forståelse for de nyeste teknologier og udviklingstendenser, og er drevet af at levere de bedste resultater. Med fokus på brugervenlighed, funktionalitet og ydeevne er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig med at opnå dine mål og opfylde dine forventninger. 

Go-to-market strategi

Inden du lancerer en app bør du kraftigt overveje hvordan du griber det an. Der findes et hav af apps, som er blevet lanceret med store forhåbninger, men i dag ikke bliver udnyttet af brugeren. Der stilles generelt større krav til din markedsføring når du promovere end app kontra en hjemmeside. Dette gælder også web apps som benyttes af virksomheden selv.

Procesbeskrivelse

I samarbejde med dig og dit team sætter vi os ind i forretningen og baggrunden for at udvikle en app. Vi kombinere din virksomheds know-how med vores team ved om mobil apps. Vi belyser risici, fordele og finder i fællesskab den bedste løsning.

  • Parter involveret: digital konsulent + udvikler + din virksomhed

På baggrund af indsigten udarbejder vi en kravspecifikation og tilbud. Hvor funktioner og arkitektur kortlægges. Alle parter har dermed en fuld forståelse for omfanget af udviklingsprojektet og hvordan det kommer til at virke inden vi påbegynder projektet.

  • Parter involveret: digital konsulent + udvikler

Førstehåndsindtrykket af appen, altså front-end designet bliver berørt under opstart møderne, men vil først blive udarbejdet, når funktionaliteten på appen er aftalt og accepteret fra din side. Vi arbejder typisk ud fra en template med gode muligheder for at tilpasse din virksomheds behov. Det kan sjældent betale sig at starte en front-end kode op for bunden, da det på sigt vil kræve ekstremt meget vedligeholdelse.

  • Parter involveret: digital konsulent + udvikler + UX specialist

Alle opgaver ajourføres i vores projektstyring bord herefter går udviklingen i gang. Du har adgang og dermed altid fingeren på pulsen.

  • Parter involveret: digital konsulent + udvikler + UX specialist

Der vil komme løbende tests undervejs og vi koordinere direkte med de respektive parter herunder dit team. Vores udviklingsteam får implementeret eventuelt feedback, og når den overordnede funktionalitet er implementeret, forbereder vi en Beta udgave.

  • Parter involveret: digital konsulent + udvikler + din virksomhed

Efter at have passeret Beta udgaven gennem en sidste QA-runde og foretages de sidste forbedringer med henblik på en lancering. Du kan selv vælge at lancere din app hos diverse App biblioteker. Vi hjælper også gerne med distribueringen af dette.

  • Parter involveret: digital konsulent + udvikler + din virksomhed

Efter lanceringen samles alle involverede parter og der foretages en gennemgående evaluering af projektet. Her vil typisk også blive drøftet det videre forløb eller hvordan du bedst vedligeholder systemet.

  • Parter involveret: digital konsulent + udvikler + din virksomhed

Vi varetager kun vedligeholdelsen af dine systemer, såfremt du har tilvalgt en af vores drifts- og servicepakker, vil du blive introduceret til vores support ticket system.

  • Parter involveret: udvikler

Et godt samarbejde

Ikke et godt match

+ 0
udviklingstimer

Skal vi hjælpe dig med din app?

Vores fokus er altid på at skabe det bedste produkt for dine brugere. Og med over 15 års erfaring og en stærk iværksætterånd er vi altid på dit hold og med det samme mindset – på at gøre vores samarbejde til en rentabel investering

Cases vi er en del af

Blå oplevelser

Ajourført data på havne og bøjer, når du befinder dig i dansk farvande

Se case

Ardo

En mere automatiseret tilgang i salgsafdelingen

Se case

Feiber

Et online univers med fokus på unikke kunderejser

Se case

Värn

Mælkesyrebakterier i kosttilskud format skræddersyet efter forbrugerens livsstadier

Se case

Ildhu

Mere fokus på børn synlighed og aktivitetsniveau

Se case

Soley Organics

Naturlige og økologiske hudpleje produkter fra Island

Se case

Good Good

Good Good indtager danske supermarkeder med keto venlige produkter

Se case

Hus forbi

Landsdækkende 25 års jubilæums kampagne med Hus forbi online og offline

Se case
Lad os tage en uforpligtende snak

Vi hjælper dig med din app udvikling

Book et møde med en af vores konsulenter og få en uforpligtende og gratis snak om din forretning

Indsigt og tips

Scroll to Top