App udvikling

Øg din performance med professionel app udvikling​

App udvikling er et digitalt produkt, som kan være yderst gavnlig for en SMV virksomhed. For at få succes med udviklingen af en app, kræver det en god go-to-market strategi. For hemmeligheden er. Der findes en app til alt i dag. Først skal du være skarp på hvad du bringer af værdi til bordet og hvordan din app skiller sig ud blandt mængden. På den anden side kan en app være et yderst stærkt produkt at præsentere for dine kunder.

Fra app idé til færdigudviklet app

Udvikling af app

På baggrund af 10 års erfaring indenfor udvikling af apps har vi en god forståelse for, hvordan du bedst kommer i mål. Vores spidskompetencer er vores tekniske kunnen og store forretningsforståelse. Vi leverer altid et brugervenligt, funktionelt og skalerbart produkt. Udviklingen af apps er en omstændig proces, og derfor er en god ide at have professionelle app udviklere med ombord. For selvom app markedet er yderst tilgængelig og eksponeret, er teknologien bag ret komplekse.

Vi starter altid med at afdække dit behov og marked for at kunne rykke videre til en mere konkret plan for hvordan du går fra ide til app. Vi har øje for det økonomiske, og udvikler apps til konkurrencedygtige priser.

Native App

Native apps er udviklet specifikt til en bestemt platform (iOS og Android) ved hjælp af platformens eget programmeringssprog og API’er. Fordelen ved dette er, at det giver et stabilt og responsivt produkt. Som et supplement til en native app findes der hybride apps – en kombination mellem native- og web apps. Native app udvikling giver også mulighed for en mere skræddersyet brugeroplevelse og bedre integration med enhedens hardware og software. 

Web App

En web app er en platform, der er skræddersyet til en virksomhed, som tilgås via en internetbrowser. Du kender det helt sikkert fra dit bogføringssystem, lønsystem, shopsystem m.fl. De adskiller sig fra en almindelig hjemmeside ved at have mere komplekse funktioner og interaktioner. Med app udvikling kan virksomheder tilpasse og udvide deres web apps efter behov og skabe en skræddersyet løsning.

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Hvad kan vi tilbyde

Find en App udvikler

Hvis du har en app eller overvejer at udvikle en app, er det afgørende at vælge en professionel app udvikler for at sikre succes. Uanset om der skal udvikles en app til smartphones eller en browser til virksomhedens medarbejdere. 

Når det kommer til app udvikling, er der tusindvis af måder at gøre det på, men det er vigtigt at udvikleren har evnen til at holde sig opdateret på tekniske regler og standarder fra Google, Apple og andre udbydere. 

Vælger du at samarbejde med os, vil en af vores professionelle app udviklere være tilknyttet fra start til slut. Du kan derfor forvente direkte input og rådgivning fra en ekspert. 

Hvad skal du vælge?

Hvad koster en app?

En app vil som regel have et startbudget på +150.000 kr. ekskl. moms. Hvilket er en betydelig større investering end en hjemmeside, som mange virksomheder vælger som et alternativ. Der er langt større tekniske krav til en app kontra en hjemmeside og dermed er statsbudgettet højere. Omvendt får du et mere funktionelt slutprodukt med en app. Web apps er ofte billigere at udvikle og vedligeholde end native apps.

Prisen på at udvikle en app afhænger meget af leverandøren, du vælger og kompleksiteten i dit produkt. Hos os har skåret alle unødvendige udgifter væk og går direkte til kernen, hvilket betyder, at vi kan tilbyde konkurrencedygtige priser inden for app udvikling uden at gå på kompromis med kvaliteten i det tekniske, funktionelle og brugervenlige, som en app kræver. Se mere om hvad det koster at udvikle en app her.

Hvilken type app skal du vælge?

Der findes en bred vifte af app typer, hvor de mest populære er mobile apps til iOS og Android og web apps. Mange SMV virksomheder benytter en kombination. Her er den mobile app front-enden, hvor kunden integrerer med virksomhedens produkter og web appen styrer selve backenden og informationsflowet. App-udviklere spiller en afgørende rolle i at skabe både mobile og web apps

Web apps er ofte bedre til mere komplekse produkter. Her får du større frihed og bedre adgang til din data, hvor du med en native app vil være mere begrænset grundet strenge regler fra app udbyderne.

Der er fordele og ulemper ved alle app typer. Det bedste valg bliver derfor truffet på baggrund af efterspørgsel, behov, ressourcer, budget og den overordnede forretningsplan.

  • En Native app; hvis du skal udgive til mobilen og henvende dig direkte til dine kunder
  • En Web app; hvis du skal udgive til computeren og henvende dig direkte til medarbejder og ander virksomheder
 Vi har forfattet en artikel om de direkte forskelle mellem native- og web apps og hvad du skal vælge.

De typiske fordele ved app udvikling

Selvom udviklingen af en app er en større investering, der kræver grundige overvejelser, hvor mange fejler i opstart- eller udviklingsprocessen. Kan der være mange fordele at opnå. Hvis du har en velstruktureret plan, hvor du vælger at prioritere en digital løsning, kan du opnå følgende:

  • Besparelse af tid på specifikke områder
  • Reduktion af omkostninger
  • Forbedret overblik over forretningen
  • Skabe et mere dynamisk arbejdsmiljø
  • Potentiale for vækst
Hvordan skal du drifte din app?

I modsætning til bilverden er der som regel ikke mange, der er særlig fokuseret på, hvad der sker under motorhjelmen, når det kommer til hosting af apps. Din server er din motor og her bestemmer du hvor mange hestekræfter, du vil køre med. Uanset hvilken forretning du driver, skal du hele tiden kæmpe for at fastholde din bruger. Du kender selv frustrationen af en langsom hjemmeside – det samme gælder apps. Du må derfor ikke forvente at brugeren sidder med en stor portion tålmodighed, men hellere køre et stabilt server setup. Det gør du bedste med den rigtige cloud baserede løsning og en struktureret infrastruktur. Vi hjælper dig med at varetage, bygge og overvåge dine servere. 

Hvordan kommer du igang?

App udviklingsproces

I samarbejde med dig og dit team sætter vi os ind i forretningen og baggrunden for at udvikle en app. Vi kombinere din virksomheds know-how med vores om mobile apps. Vi belyser risici, fordele og finder i fællesskab den bedste løsning.

Parter involveret:
Projektleder + App udvikler + din virksomhed

På baggrund af indsigten udarbejder vi en kravspecifikation og tilbud. Hvor funktioner og arkitekturen kortlægges. Alle parter har dermed en fuld forståelse for omfanget af projektet og hvordan det kommer til at virke inden vi går i gang.

Parter involveret:
Projektleder + App udvikler + dig som beslutningstager

Førstehåndsindtrykket af appen, altså designet bliver berørt under opstart møderne, men vil først blive udarbejdet, når funktionaliteten på appen er aftalt og accepteret fra din side. Vi arbejder typisk ud fra en template med gode tilpasningsmuligheder. Det kan sjældent betale sig at starte fra bunden

Parter involveret:
Projektleder + App udvikler + UX specialist

Alle opgaver ajourføres i vores projektstyring værktøj og herefter går udviklingen i gang. Du har adgang og dermed altid fingeren på pulsen.

Parter involveret:
Projektleder + App udvikler

Der vil komme løbende tests og vi koordinere direkte med de respektive parter herunder dit team. Vi implementer løbende feedback. Når den overordnede funktionalitet er implementeret, klargører vi en Beta udgave.

Parter involveret:
Projektleder + App udvikler + din virksomhed

Efter at have passeret Beta udgaven gennem en sidste QA-runde og foretaget de sidste forbedringer med henblik på en lancering, er vi klar til at lancerer appen.

Du kan selv vælge at lancere din app hos diverse App biblioteker. Vi hjælper også gerne med distribueringen af dette.

Parter involveret:
Projektleder  + App udvikler + din virksomhed

Outsource din app udvikling til os

Teamet

Jacob og Mick er de ansvarlige konsulenter for vores daglige drift og udvikling af systemer. Med mere end sammenlagt 25 års erfaring får du kompetente folk til både udvikling, styring og vedligeholdelse

App udvikler firma

Som et innovativt app bureau hjælper vi vores kunder med at skabe en god forretning gennem digitale produkter og gøre en app idé til virkelighed. Vi bliver typisk valgt på baggrund af vores tekniske kompetencer og vores forretningsforståelser. Både vores app udviklere og projektledere er engagerede og dedikerede på at skabe de mest rentable løsninger uanset omfanget. Vi udvikler ikke blot apps, men investerer i effektiv projektstyring, for at fjerne alle unødvendige omkostninger. Dette kommer udelukkende vores kunder til gode. Netop derfor kan vi tilbyde konkurrencedygtigepriser.

Vores omfattende erfaring med at udvikle apps gør os i stand til at tilbyde de mest populære løsninger, der omfatter mobil app udvikling, udvikling af web apps, database strukturering og serverhosting.

Vi udvikler primært til SMV virksomheder i alle størrelser og brancher. Vi kan varetage de fleste projekter og komme i mål med specifikke behov og krav. Vi ved at app udvikling er en kompleks og udfordrende proces, især hvis man ikke er teknisk kyndig og derfor har brug for en loyal og ærlig leverandør, som varetager dine interesser og ikke taler i koder

Mobil app udvikling

Vi er specialiseret i udvikling af brugerdefinerede mobile apps til iOS og Android. Vores team består af frontend- og backend udviklere, som er vant til at samarbejde på tværs af projekter. Vi har erfaret, når begge teams sidder inhouse, opstår der en bedre synergi og der leveres dermed et stærkere slutprodukt.

Hvorfor vælge os til din mobil app udvikling?

Vi forstår, at alle virksomheder er unikke, og apps i dag skal tilpasses til kundens behov, for ikke at blive én ud af mange. Vores primære fokus er at sikre funktionalitet, sikkerhed og brugervenlighed. Alle vores apps/applikationer har gennemgået en omhyggelig kvalitetskontrol for at beskytte brugerdata mod trusler og sikkerhedsbrud.

Udvikling af Native app

Udvikling af webapplikation

For at udvikle apps, og her særligt en native app, skal du kende platformens (Android og iOS) eget programmeringssprog og deres API dokumentation. Det stiller automatisk krav til app udvikleren, designeren og virksomheden. App bibliotekerne stiller disse krav for ikke at gå på kompromis med brugeroplevelsen. Som et supplement til en native app findes der hybride apps. Vi anbefaler dog altid native apps – læs hvorfor her

Vi er specialister i udvikling af webapplikationer også kaldet web apps. Det er vi fordi vi ser en stor værdi i at forstå din forretning og skabe tekniske løsninger, der kan øge effektiviteten og optimere processerne i virksomheden. Her får vi mulighed for at digitalisere din forretning. Det er her, en web apps bliver et stærkt produkt, da det samler hele virksomheden i én browserbaseret løsning, hvor alle har adgang uanset enhed og placering. Står du overfor en større digitalisering i forbindelse med et app projekt, kan du læse mere om hvordan vi digitalisere virksomheder her.

Hvorfor vælge os til din udvikling af din webapplikation?

Vi går kritisk til værks og hjælper dig med at besvare de spørgsmål, du sjælent kan dele med andre. Det betyder du får en teknisk partner med ombord, når du enten skal udvikle en webapplikation eller står overfor en større digital transformation. 

Go-to-market strategi

Inden du lancerer en app bør du kraftigt overveje hvordan du griber det an. Der findes et hav af apps, som er blevet lanceret med store forhåbninger, men i dag ikke bliver udnyttet af brugeren. Der stilles generelt større krav til din markedsføring når du promovere end app kontra en hjemmeside. Dette gælder også web apps som benyttes af virksomheden selv.

Hvad er en app?

En app er en applikation udviklet vha. softwareudvikling. En app er designet til at køre på en smartphone, tablet eller desktop efter helt specifikke krav og standarder. Applikationen hjælper brugeren med at udføre bestemte opgaver hurtigt, som f.eks. læse nyheder, administrere e-mails, handle online og efterfølgende tracke pakken.

Hvad er en web app?

En web app er en softwareapplikation, der kører på en cloud baseret eller dedikeret server og bliver tilgået via en internetbrowser. I modsætning til andre app typer skal en web app ikke downloades eller installeres. En web app kommer ikke med opdateringer på klassisk vis. Normalt har du en test- og en produktionsmiljø. I testmiljøet kan du implementere alle nye udvidelser, teste dem og sende dem til lancering, når du ved, at alt fungerer korrekt. Dette eliminerer mange fejl ved eventuelle opdateringer, og gør det muligt for app udviklere at sikre, at den webbaserede applikation fungerer optimalt og leverer den ønskede funktionalitet til brugerne.

Hvor lang tid er private forbrugere på apps i Danmark?

Ifølge en rapport fra data.io brugte hver dansker i gennemsnit mere end 3 timer om dagen på apps i 2020. Dette var en stigning fra 2019, hvor gennemsnittet var på lidt under 3 timer om dagen. Anvendelsen af apps fortsat stigende, hvor især udviklingen af web apps er steget. Web apps er typisk henvende til virksomheder for virksomheder, og er det perfekte produkt at digitalisere en virksomhed omkring. App udvikling spiller derfor en afgørende rolle i at imødekomme efterspørgslen og levere brugercentrerede løsninger til både private forbrugere og virksomheder.

+ 0
udviklingstimer

Skal vi hjælpe dig med din app?

Vi fokuserer på at skabe det bedste produkt for dine brugere. Og med over 10 års erfaring og en stærk iværksætterånd er vi altid på dit hold og med det samme mindset – nemlig gøre vores samarbejde til en rentabel investering

Et godt samarbejde

Ikke et godt match

App udvikling FAQ

En app vil som regel have et startbudget på +150.000 kr. ekskl. moms. Hvilket er en betydelig større investering end en hjemmeside, som mange virksomheder vælger som et alternativ. Der er langt større tekniske krav til en app kontra en hjemmeside og dermed er statsbudgettet højere. Omvendt får du et mere funktionelt slutprodukt med en app. Web apps er ofte billigere at udvikle og vedligeholde end native apps.

Prisen på at udvikle en app afhænger meget af leverandøren, du vælger og kompleksiteten i dit produkt. Hos os har skåret alle unødvendige udgifter væk og går direkte til kernen, hvilket betyder at vi kan udvikle til konkurrencedygtige priser, men fortsat holde kvaliteten i det tekniske, funktionelle og brugervenlige en app påkræver. Se mere om hvad det koster at udvikle en app her.

I gennemsnit tager det ca. 3 måneder at udvikle en app. I tiden er beregnet udarbejdelse af kravspecifikation, udvikling, tests og lancering. Alt afhængig af hvor kompleks en app der skal udvikles, kan tidshorisonten variere. Det er svært at give et præcist tidsestimat, og ofte brydes et app projekt op i flere faser.

Ved at fase opdele en udviklingsproces, bliver der skabt plads til MVP modeller, hvor der er  mulighed for at involvere brugeren i en tidlig fase og på baggrund af deres feedback tilrettes de efterfølgende faser. 

Vi har helt klare og fastdefinerede processer for at sikre kvaliteten af de apps, vi udvikler. Vi arbejder med automatiserede testprocedurer og kvalitetskontrol processer samt manuel test og gennemgang. Vi benytter en række af de bedste og mest moderne teknologier, der opfylder bestemte standarder og kvalitetskrav.
Vi udvikler apps til både iOS, Android og web apps, som tilgås via en browser.

Alle vores projekter bliver styret via et projektstyringsværktøj. Her kan du følge korrespondancer, status på opgaver. Det vil også være her, du vil modtage eventuelle spørgsmål til dit projekt.

Fordi native apps giver en bedre brugeroplevelse og højere ydeevne. En native apps kan drage fordel af alle de funktioner, krav og standarder der er tilgængelige hos Apple og Google.

Selvom hybrid apps kan være mere omkostningseffektive at udvikle og vedligeholde, anbefaler vi altid en native app til vores kunder. Få indsigt i vores anbefaling her.

Fordi en web app er et godt produkt til at digitalisere en virksomhed, som ønsker at strømline forretningen og opnå mere stabile driftsprocesser. En web app giver en fleksibel og tilgængelig løsning for virksomhedens medarbejdere. En web app kan tilgås fra alle enheder på ethvert tidspunkt. Det er efter vores overbevisning, at du får det bedste produkt til prisen her.

Der kan være visse tilfælde hvor en native app er mere passende. 

Mere Indsigt

Scroll to Top