It integrationer

Få integreret alle dine it systemer, tools og arbejdsgange

Forbind dine it-systemer med hinanden og øg bundlinjen drastisk. It integrationer hjælper dig med at effektivisere arbejdsgange og skabe et mere stabilt fundament for fremtidige beslutninger.

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Undgå at opfinde den dybe tallerken, igen…

Software integrationer kobler dine systemerne sammen og kan gøre din virksomheds hverdag betydeligt lettere. Skal dine kunder have automatisk besked ved fornyelsen eller skal din kunde have automatisk besked, når der registreret noget i deres aktivitetslog. Skal dit CRM system linkes med et økonomisystem? Eller vil du bare generelt gerne have samlet alt i en platform. Du behøves nødvendigvis ikke udvikle dit eget system for at få det skræddersyet til din virksomhed med integrationer kan du undgå at opfinde den dybe tallerken, men få tingene som du gerne vil have dem.

Hvad kan en integration løse for jer?

En it integration kan minimere jeres manuelle arbejdsopgaver ved at flytte data frem og tilbage mellem systemer. Ydermere kan integrationer transportere data til dine dashboard og dermed får du skabt et større overblik via dashboards. Mange virksomheder og organisationer har i dag mange systemer til enhver arbejdsgang, som manuelt skal opdateres og vedligeholdelse, her kan integrationer være den optimale løsning. Undgå dermed dobbeltarbejde, spildt tid og minimere dine omkostninger. Bind hele din virksomhed sammen på tværs af afdelinger. Integrationer er den nemme og billige vej til et skræddersyet setup. Alt fra dit CRM, regnskab, mail, projektstyring og sociale medier og meget mere kan forbindes, så du med et enkelt tryk / få klik kan overføre data fra ét system til et andet.

Hvordan udvikler og arbejder vi med integrationer?

Vi har stor erfaring med udvikling og opsætning af IT-integrationer. Vi integreret til mange forskellige tredjepartssystemer, og det vigtigste er blot at din udbydere tilbyder et veldokumenteret API. Vi udvikler både unikke integrationer men benytter også Zapier, som er et IT-system der har de fleste integrationsmuligheder tilgængelige. Det betyder at der ikke skal laves andet end en opsætning, som sagt udvikler vi ikke den dybe tallerken medmindre der er behov for dette. Zapier kan koble alle de systemer du ønsker sammen via et enkelt zap = integration.

Hvad er en it integration?

En it-integration er simpelt beskrevet en kobling (transportvej) mellem 2 eller flere IT-systemer. Rent teknisk bruger du et API (Application programming interface). Et API definerer et sæt af kendte (dokumenterede), og således eksternt brugbare funktioner, som andre programmer kan bruge i forbindelse med udførsel af en opgave. I modsætningen til publicerede funktioner, der altså er eksternt brugbare, findes der ikke-eksternt brugbare funktioner, såkaldte private funktioner, der er forbeholdt de udviklere, der oprindeligt har lavet API’et, eller den software der stiller API’et til rådighed. Hvis en udvikler benytter sig af en privat funktion, der ikke er dokumenteret, kan programmet og dets funktionalitet gå i stykker, så snart udvikleren opdaterer API’et.

Et eksempel på en integrationer er hvis du ønsker at automatisk tilføje en kalenderbegivenhed til din to-do liste. Så kan du oprette en begivenhed og ligeså snart du gør dette, bliver der automatisk oprettet en task på din to-do liste. Det vil sige du opretter din to-do liste samtidig med du opretter din begivenhed. Det kan også være at du generelt får mange af dine opgaver via din e-mail indbakke. Her kan du direkte fra mailen oprette task, reminders og noter til dit projektstyringssystem og endda tildele ansvarshaver på opgaven.

Hvad koster it integrationer typisk?

Prisen for en it-integration varierer alt efter hvilke systemer samt hvor godt et API dokumentation der findes hos det pågældende system. Derudover afhænger prisen af om der eren envejs- eller tovejs integration, samt hvor mange forskellige systemer, der skal kunne udveksle data.

Hvis din integrationsmulighed allerede findes via Zapier eller anden udbyder, lettere dette på udviklingsomkostningerne, men der vil fortsat være omkostninger forbundet med opsætningen. Prisen her vil afhænge af antal timer samt hvor kompliceret en integrationsmulighed du ønsker.

Vores typiske integrationspriser ligger mellem 5000 kr – 15000 kr.

Vi har bl.a. lavet integrationer til

Integrationstool

Custom kode

Procesbeskrivelse

Vi danner os et overblik over den information du ønsker transporteret og hvilke integrationsmuligheder der allerede findes og sidst hvor god er API dokumentationen hos systemerne. En it-integration er nødvendigvis ikke det mest tekniske i dit IT setup og derfor består et integrationsprojekt typisk af langt mere kommunikation end udvikling. Udfordringen er at IT systemer i dag ikke udvikles efter et fælles regelsæt, og det kan derfor kræve yderligere indsigt i at forstå selve systemet, du benytter. Din infrastruktur skal etableres korrekt, fra start, så sikrer vi et godt sammenspil blandt dine forretningsområder og hvordan din data transporteres bedst og mest sikkert.

Du kan vælge at få udarbejdet en dokumentations portal i forbindelse med dine tekniske integrationer, heri vil der være et overblik hvilke integrationer, du har kørende til hvilke systemer. Alt dokumenteres indføres såsom API-nøgler, adgange mv. Det er en kæmpe fordel for dig som skal have mere end et par enkelte integration kørende.

Opdatering af meta felter eller manglende konsekvens er typisk grunden til at dine integrationer hurtigt kommer til at halte bagefter. Det kan også være et af dine IT systemer opgradere deres API og dermed opstår der fejl på din side. Din IT udbyder tager ikke højde for dine integrationer, men udelukkende deres egne. Det kan derfor være en rigtig god ide at overvåge dine integrationer vha. et overvågningssystem. Hos Brandstoff benytter vi Zabbix.

Et godt samarbejde

Ikke et godt match

+ 0
mio. filer hosting

Et hold af digitale eksperter og nørder

Det kan hurtigt blive kompliceret når du skal vælge din IT-løsning. Søg derfor rådgivning hos en IT-konsulent eller få dobbelttjekket din strategi inden du eksekvere på den. Du kan i sidste ende spare rigtig mange timer, og planen behøves ikke altid være forkromet, når vi taler IT

Cases vi er en del af

Värn

Mælkesyrebakterier i kosttilskud format skræddersyet efter forbrugerens livsstadier
Se case

Soley Organics

Naturlige og økologiske hudpleje produkter fra Island
Se case

Ildhu

Mere fokus på børn synlighed og aktivitetsniveau
Se case

Hus forbi

Landsdækkende 25 års jubilæums kampagne med Hus forbi online og offline
Se case

Good Good

Good Good indtager danske supermarkeder med keto venlige produkter
Se case

Feiber

Et online univers med fokus på unikke kunderejser
Se case

Blå oplevelser

Ajourført data på havne og bøjer, når du befinder dig i dansk farvande
Se case

Ardo

En mere automatiseret tilgang i salgsafdelingen
Se case

Indsigt og tips

Lad os tage en snak

Book et møde med en af vores konsulenter og få en snak om dine muligheder

Scroll to Top