Driftsaftaler

Sæt dine it løsninger på autopilot med os som driftsansvarlig

Minimer din nedetid

Vi varetager den kedelige men vigtige del

Vi hjælper vores kunder med driftsaftaler inden for serverhosting og overvågning. Overvågning af servere og software er afgørende for at sikre en høj grad af sikkerhed og effektivitet i virksomhedens drift. Vi tilbyder en række overvågningsløsninger, der kan opdage og løse problemer, før de udvikler sig til større problemer. Dette kan hjælpe med at minimere nedetid og sikre, at virksomhedens software altid fungerer optimalt. Vi servicerer og vedligeholder kun cloud-baserede løsninger, da vi mener dette er vejen at gå for alle virksomheder.

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Din virksomhed

Jeres udfordring

I har valgt et nyt it setup som er blevet implementeret godt i virksomheden. Men det er stadigt nyt og I har brug for support til systemerne, så jeres interne ressourcer bruges rigtigt.

Hvem er du?

Til som har en virksomhed der afhænger af dine it løsninger og gerne vil have sat skub i udviklingen og sætter driftsstabilitet i højsædet

Vores arbejde

Det hjælper vi med

Vi er jeres eksterne superbruger og jeres off-site drift support, så I hurtigt kan få hjælp og holde effektiviteten oppe. I får en fast kontaktperson hos Brandstoff, som dine medarbejdere altid kan tage fat i hvis der er noget de er i tvivl om ift. jeres it-setup. Vi varetager også jeres servere, så I kan koncentrere jer om forretningen. Denne pakke er kun aktuelt hvis vi overtage fuld styring af dit it-setup, ikke vi starter forfra med udviklingen, men påtager os videreudviklingen indenfor de kompetenceområder, som Brandstoff varetager.

Vi kan hjælpe din virksomhed med:

Din digitaliseringspartner

Hvorfor vælge os?

Hos Brandstoff arbejder vi dynamisk med kompetencer og ikke statisk som mange andre. Vi forsøger ikke at smide din forretning ned i en boks, hvor den så udvikles efter de kompetencer vi har til rådighed. Det hele er vendt på hovedet. Når vi har analyseret og forstået din forretning kan vi sammensætte de kompetencer, som der er behov for. Vi har et stærk netværk indenfor digitale og tekniske specialister, som vi rækker ud i, når du skal benytte kompetencer. Alt sammen samlet hos Brandstoff, så du på den måde har en kvalitetssikring i alt du får leveret. En simpel men anderledes model.

Skal vi stå for den kedelige del?

Vi hjælper gerne din forretning med at drifte, overvåge og vedligeholde din software, såfremt dit system ligger på en cloud baseret løsning enten hos os eller anden leverandør.

Lad os tage en snak

Book et møde med en af vores konsulenter og få en snak om dine muligheder

Scroll to Top