Server hosting

Hastigheden og strukturen på dit maskinrum altså din server hosting kan være alfaomega

Din server hosting er din sikkerhed. Sørg for at have et stabilt, sikkert og skalerbart setup, ellers bliver det dyrt med tiden.

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Din server hosting

Server hosting er et vigtig, men for mange også et overset område i deres forretning. Det er lidt som at bygge klodser. Det starter simpelt og ender med mange brikker ovenpå hinanden. Du skal sørge for at have den rigtige struktur, så er du sikret en langt bedre driftsstabilitet, strømlining og generelt et bedre take på fremtidige opdateringer. Vi hjælper alle vores kunder med at varetage deres server hosting. Det betyder, at vi overtager alt besværet ved opsætning og løbende vedligeholdelse samt ansvaret. Vi tilbyder flere forskellige løsninger alt efter dit forbrug og kompleksitet i dit setup. Du kan derfor slippe helt for bekymringerne, når det kommer til hosting og backup.

Vores server-setups er cloud-baserede for at skabe den bedste sikkerhed, stabilitet og skalerbarhed. Alt efter hvad du ønsker, sætter vi din serverstruktur op og altid med dig som hovedejer af setuppet, mens vi sidder som driftsansvarlig og din rådgivende part, så du altid kan få brugbar support. 

Lagring af data

Din data er, hvis ikke snart, fundamentet for din forretning, og opstår der blot en smule rod i din data, kan du ende med at navigere efter ikke retvisende tal. Der findes flere måder at holde styr på din data på, afhængigt af hvilke slags data det drejer sig om. Din vigtige data angående salg / kunder / produkter / services og ydelser, skal altid opbevares sikkert på f.eks. cloud servere med avancerede backup løsninger. Ydermere er der kommet et langt større fokus på datasikkerhed. Er der tale om personfølsom data, er det per lovkrav dit ansvar at holde det sikkert for eventuelle hackerangreb. Du kan derfor kun arbejde med din data, hvis den er strømlinet, ryddelig og sikkerhedskravene overholdes. Hosting er altafgørende. 

Server miljøer

Har du en app? En web-app eller større e-commerce shop? Så er det en rigtig god idé, at dit setup bygges op omkring et test- og et produktionsmiljø. Et testmiljø giver mulighed for at teste udvidelser, løsninger og opdateringer, inden de bliver offentliggjort for dine kunder. Du undgår også unødvendig belastning af din produktions server samt holder alt testdata væk fra produktionsmiljøet.

En Cloud-løsning

Et moderne datacenter, der inkluderer en cloud-server er en fleksibel, virtuel server-løsning, der giver de bedste muligheder for at øge din kapacitet hurtigt og med omkostninger efter ressourceforbrug. Cloud-løsninger er i dag for alle virksomheder, selv en større organisation kan benytte et professionelt cloud-setup.

Quicklinks

Server løsninger

Vi har specialiseret os i nedenstående teknologier og lavet pakkeløsninger, så du kan sætte din serverdrift, overvågning og flytning på autopilot. 99 % af alle virksomheder kan bruge de teknologier, vi er en del af. Derfor tilbyder vi også at flytte dig fra dit nuværende server setup til vores. Du får altså all around support, når du lader os stå for din webhosting.

Serverplads

Køb serverplads via os og få en del i vores partner rabatter.

Serverplads + supportering

Køb server plads og supportering via os. Udover at få del i vores partnerrabatter, varetager vi også alt omkring din server. Aftalen afhænger af dit setup.

Flytning af server

Vil du flyttes til en cloud-baseret server løsning. Vi flytter gerne dit nuværende setup over til vores, hvor vi gennemtænker din nuværende server arkitektur.

Opsætning af server

Vil du have opsat en server og selv varetage driften efter – helt fint med os.

Teknologier

Baseret på de sidste mange års erfaring har vi fundet den tech-stack, vi tror, er mest skalerbar og fremtidssikret, og hvor de fleste administrative ting ved et server setup er skåret fra. De er alle de nyeste teknologier, som er benyttet af de mest datatunge virksomheder i verden og de største e-commerce-forretninger. Vi er derfor sikre på, at vi kan finde en løsning, der passer lige præcis din forretning.

Digital Ocean

Google Cloud Platform

Cloudflare

Kinsta hosting

Procesbeskrivelse

Når planen for dit projekt er blevet fastlagt, vil de involverede medarbejdere fra leverings teamet udvikle dit projekt. Du vil hele tiden kunne følge med i opgaverne og faserne af dit projekt, hvor vores administrations board, som du får adgang til ved onboarding. Her kan du følge dit projekt fra start til slut. Varigheden afhænger af hvor omfattende et projekt, der er tale om.

  • Parter involveret: digital konsulent + udvikler

Den anden del af projektet går på udarbejdelse og bekræftelse. Så snart vores team er helt med på dine tanker, udarbejder vi et tilbud til dig. Ved accepteret tilbud påbegynder vi udarbejdelse kravspec, sitemaps og det tekniske overblik.

  • Parter involveret: digital konsulent + udvikler + din virksomhed

Efter udarbejdelsen af udviklingsfasen skal projektet færdiggøres. Her vil du og de involverede medarbejdere i projektet gennemgå hele projektet ud fra tilbuddet. Ved accepteret projekt laver vi overleveringen til dig. Ved et samarbejde med Brandstoff får du login til vores klientdashboard, hvor du bl.a. kan følge dine projekter live.

  • Parter involveret: digital konsulent + udvikler + din virksomhed

Et godt samarbejde

Ikke et godt match

+ 0
mio. filer hostet via vores setup

Et hold af digitale eksperter og nørder

Det kan hurtigt blive kompliceret når du skal vælge din IT-løsning. Søg derfor rådgivning hos en IT-konsulent eller få dobbelttjekket din strategi inden du eksekvere på den. Du kan i sidste ende spare rigtig mange timer, og planen behøves ikke altid være forkromet, når vi taler IT

Cases vi er en del af

Blå oplevelser

Ajourført data på havne og bøjer, når du befinder dig i dansk farvande
Se case

Ardo

En mere automatiseret tilgang i salgsafdelingen
Se case

Feiber

Et online univers med fokus på unikke kunderejser
Se case

Värn

Mælkesyrebakterier i kosttilskud format skræddersyet efter forbrugerens livsstadier
Se case

Ildhu

Mere fokus på børn synlighed og aktivitetsniveau
Se case

Soley Organics

Naturlige og økologiske hudpleje produkter fra Island
Se case

Good Good

Good Good indtager danske supermarkeder med keto venlige produkter
Se case

Hus forbi

Landsdækkende 25 års jubilæums kampagne med Hus forbi online og offline
Se case

Indsigt og tips

Lad os tage en uforpligtende snak

Vi overvåger dine it løsninger

Book et møde med en af vores konsulenter og få en uforpligtende og gratis snak om din forretning

Scroll to Top