It implementering

Implementer din it korrekt på den måde gavner det din virksomhed

Få hele kulturen med

Brug it intelligent ellers samler det støv

Mange IT-projekter mislykkes på grund af manglende effektiv projektstyring. Projektstyring handler om at planlægge, styre og overvåge alle aspekter af et projekt fra start til slut for at sikre, at det opfylder de fastsatte mål og deadlines.

En manglende projektstyring kan føre til forsinkelser, budgetoverskridelser og fejl i projektet. Uden effektiv kommunikation og samarbejde mellem projektledere, teammedlemmer og interessenter kan projektet hurtigt løbe af sporet.

Mange IT-systemer udvikles med den antagelse, at medarbejderne vil kunne bruge systemet effektivt uden nogen form for træning. Dette kan føre til en situation, hvor medarbejderne aldrig lærer at bruge systemet ordentligt fra dag 1, og derfor aldrig får den fulde værdi ud af det. Det er vigtigt at forstå, at medarbejderne er nøglen til succesfuld implementering af ethvert IT-system. Uden korrekt træning og opfølgning vil medarbejderne ikke være i stand til at bruge systemet effektivt, og det kan føre til fejl og ineffektivitet i arbejdsprocesserne.

Derfor er det afgørende, at IT-systemudviklere og ledere investerer i træning og opfølgning for medarbejderne for at sikre en vellykket implementering og maksimal udbytte af systemet.

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Din virksomhed

Jeres udfordring

Du har investeret i et nyt it setup, men kæmper med at få implementeret de nye systemer og arbejdsgange i organisationen.

Hvem er du?

Til som har en virksomhed der afhænger af dine it løsninger og gerne vil have sat skub i udviklingen og sætter driftsstabilitet i højsædet

Vores arbejde

Det hjælper vi med

Vi bygger broen mellem udvikling, ledelse og medarbejdere og sikrer en succesfuld implementering. Det gør vi bl.a. ved at have en Brandstoff ekspert ude i jeres virksomhed i en den sårbare periode umiddelbart efter implementering af nyt it-setup. Vores ekspert vil fungere som midlertidig CTO og vil holde en række workshops for medarbejderne, der hjælper til en smidig overgang til et nyt it-setup.

Vi kan hjælpe din virksomhed med:

Outsource din it til os

Dit implementeringsteam

Jacob og Mick er de ansvarlige konsulenter for vores daglige drift og udvikling af systemer. Med mere end sammenlagt 25 års erfaring får du kompetente folk til både udvikling, styring og vedligeholdelse af dine it løsninger

Din digitaliseringspartner

Hvorfor vælge os?

Hos Brandstoff arbejder vi dynamisk med kompetencer og ikke statisk som mange andre. Vi forsøger ikke at smide din forretning ned i en boks, hvor den så udvikles efter de kompetencer vi har til rådighed. Det hele er vendt på hovedet. Når vi har analyseret og forstået din forretning kan vi sammensætte de kompetencer, som der er behov for. Vi har et stærk netværk indenfor digitale og tekniske specialister, som vi rækker ud i, når du skal benytte kompetencer. Alt sammen samlet hos Brandstoff, så du på den måde har en kvalitetssikring i alt du får leveret. En simpel men anderledes model.

Skal du have udviklet et system?

Vi hjælper gerne din forretning med at udvikle nye eller ovenpå eksisterende systemer. Vi arbejder med specifikke tech-stacks som er testet og implementeret på alle vores kundecases

Lad os tage en snak

Book et møde med en af vores konsulenter og få en snak om dine muligheder

Scroll to Top