Om os

Vi tilbyder digital forretningsrådgivning, der gavner din forretning

Vi har startet Brandstoff ud fra et klart mål om at give små- og mellemstore virksomheder mere tid til at udvikle forretningen – og mindre tid på at drift. Vi brænder for at hjælpe virksomheder med at finde de helt rigtige it-løsninger, der er både fleksible, skalerbare og hurtige at implementere i virksomheden.

Om Brandstoff

Et alternativ it konsulenthus

Digitalisering af din virksomhed er en katalysator til vækst. Ved at investere i de rette it-systemer kan du effektivisere en lang række processer i din virksomhed og skabe mere plads til udvikling af din forretning.

Men ja, digitalisering kan virke komplekst. Måske særligt som leder/ejer af en mindre virksomhed, hvor der ikke er en etableret it-afdeling i organisationen. For hvor skal man starte? Og hvad får man ud af det? Og hvad koster det?

Vi har specialiseret os i at rådgive og hjælpe små og mellemstore virksomheder med digitalisering. Hvad enten du har brug for rådgivning til valg af it-systemer (f.eks. til automatisering), håndtering af data, funding, e-commerce eller implementering af nyt it-system blandt virksomhedens ansatte, så har vi eksperterne der kan hjælpe jer.

Vi har sammensat to grundpakker, der hjælper jer videre med digitaliseringen. Hvad enten I skal i gang med at digitalisere forretningen, skal have valgt et nyt it-setup eller videreudvikle jeres it-setup. Vores grundpakker giver jer en analyse af virksomheden effektiviseringsmuligheder og et konkret oplæg til hvilke it-systemer, der vil hjælpe jeres virksomheds vækstrejse.

Derudover tilbyder vi naturligvis også projektledelse og implementering af de valgte it-systemer. Hos os følger vi altid implementeringen af nye systemer til dørs og vi forlader aldrig projektet før de nye systemer kører glat og medarbejderne, der skal arbejde med systemerne, er fortrolige og trygge.

Vi holder ved til du er helt i mål

Ejerskab i casen, opgaverne og projektet.

Vi lægger stor vægt på ejerskab. Ikke i materiel forstand, men på at tage ejerskab over et projekt og holde fast til det er fulgt helt til dørs. Det er faktisk en af de ting, vi lægger absolut mest vægt på. Så meget, at vi kan finde på at betegne det som en værdi. Det kan virke skørt, for det er jo en hel basal del af almindelig pligtopfyldenhed. Men vi har selv oplevet, hvor hurtigt luften kan gå ud af ballonen på et projekt. Og det må ikke ske. For skalering opstår ikke fra den ene dag til den anden. Det kommer over tid, ved løbende tests og ved at insistere på, at det næste skridt er lige rundt om hjørnet.

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Vores vision

Vi vil med innovative IT-løsninger skabe de bedste betingelser for at små og mellemstore virksomheder kan fokusere på bæredygtig udvikling af deres forretning.

Vores mission

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med effektivisering igennem IT-løsninger, der er fleksible, skalerbare og hurtige at implementere. Vi giver virksomheder tid til at fokusere på udvikling og vækst, frem for drift.

+ 0
digitale timer investeret

Lad os se dit projekt - 100% uforpligtende

Er du i tvivl? Tag fat i en af vores eksperter, så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi ser dit projekt, og på hvilken måde vores metoder kan hjælpe dit projekt videre. Det er helt gratis og uforpligtende.

Behold din outsourcing internt

Vælger du at outsource dine ressourcer til os, vil du have samme drive og effekt som et internt team

Erfaring

+10

års erfaring med digitale forretninger

Cases

100

Projekter, kunder, cases og brands

Ressourcer

8

specialister ombord og tilknyttet Brandstoff

Cross-border

6

markeder baseret på 10 års erfaring

Ledelsen

I Brandstoffs ledelse har vi tilsammen mere end 25 års erfaring inden for iværksætteri, virksomhedsdrift, software- og konceptudvikling og online markedsføring – og et netværk, som sikrer os en kæmpe fleksibilitet. Sammen står vi klar til at gøre en forskel for vores kunder.

Jacob Refshøj

CEO

Mick Rasmussen

CTO

Katja Sidors

CFO

Cases vi er en del af

Hop ombord

Savner du mere indsigt og konkrete svar. Lad os være din digitale partner

Scroll to Top