Programmering

Få et garvet hold af programmør med på dit næste projekt

Vi er nørder, og vi nørder vores fag. Vi kender og arbejder med de nyeste teknologier og programmeringssprog. Det giver dig en ekstra fordel. Med mange års erfaring i ryggen kender vi til det meste og kan hjælpe dig med enhver it-løsning.

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Kan programmering gavne din virksomhed?

Programmering er underforstået softwareudvikling, og din virksomhed kan ikke køre i dag, uden du har en softwareløsning indover. Programmering vil helt sikkert kunne skabe værdi for din virksomhed. Det helt store spørgsmål er; hvornår du selv skal stå for udviklingen frem for at vælge et færdigt it-system. Mange ender med et mix da færdige it-systemer sjældent opfylder alle dine krav. Uanset valget skal investeringen være rentabel på bundlinjen, effekten og tidsbesparingen.

Skal vi overtage din programmering?

Du sidder måske med ansvaret for en it-løsning, som påvirker mange menneskers hverdag. Med konstant vedligeholdelse, support og udvikling. Det kan næsten ikke undgås, uanset dit setup. Vi kan overtage alt din programmering efter dine tidligere udviklere, og vi står 100% for onboarding-processen, så du fortsat kan varetage kerneforretningen. Herefter sætter vi fokus på udvikling, drift og automatisering.

Vi varetager mange nye tekniske udvidelser og projekter. Baseret på vores mange års erfaring fra forskellige brancher, men altid fra et teknisk perspektiv, bliver vi ofte inviteret med ombord for at skabe stabilitet og fremdrift omkring programmeringen.

App udvikling

Skal du udvide forretningen med en app? Eller har du fået en app idé? Først og fremmest skal du vælge den rette partner, for det bliver hurtigt kompleks, når du først går i gang med udviklingen. Vi har realiseret apps de sidste mange år og kan sikre dig stabilitet i udviklingen

Webudvikling

En ny hjemmeside eller en opdatering af din hjemmeside, kan godt virke som en hovedpine, men nødvendigt for din forretning eller mere vækst. Det kan også være at du oplever din hjemmeside bare besværliggør den daglige drift. Uanset behov så hjælper vi dig med din webudvikling.

It-løsninger til små og mellemstore virksomheder

Skal der sættes fart på dit motorrum, så du kan slippe for manuelle flaskehalse i dagligdagen, men stadigvæk beholde din bundlinje i positiv vækst. Outsource håndteringen eller opbygning af dine it løsninger til os.  

Teknologier

Har du behov for app udvikling, en større it-løsning eller it integrationer, så er vi bekendt med alle teknologier, som kan hjælpe og varetage din virksomhed. Vi har programmører der bl.a. koder i: PHP, JavaScript, .NET, C#, JAVA, IOS, Android, Apps, Visual Basic, VBA, JQuery, Node.Js, Angular, Visual Basic og Swift. 

Node.js-udvikling

PHP udvikling

Javascript udvikling

React.js udvikling

Bootstrap

GraphQL

Det er ikke kun din programmør der er vigtig

En programmør kan få dit motorrum til at køre mere effektivt, end hvad du typisk har været vant til. Men inden en programmør kan gå i gang med sit arbejde, skal du først have undersøgt forretningsvilkårene for dit projekt, og hvordan du sikrer, at alle udviklingstimer rent faktisk skaber værdi for dit maskinrum og din virksomhed. I dag kræver it typisk også en optimeret brugeroverflade. Kombinationen i Brandstoff med både forretningsudviklere, designere og programmører kan give dig og din forretning de mest rentable og brugervenlige udvidelser.

Procesbeskrivelse

I fællesskab vurderer vi omfanget af dine programmeringsopgaver og hvilke tekniske kompetencer du har behov for. Herfra finder vi en af vores eksperter, som matcher dine behov.

Du får opsat et live dashboard med alle dine opgaver og estimater. Der fremsendes en månedlig timelog med specificering af tags.

Når du har onboardet din Brandstoff udvikler vil der være løbende møder med fokus på fremdrift, fremtidige opgaver og behov.

Et godt samarbejde

Ikke et godt match

+ 0
års erfaring indenfor programmering

Et hold af digitale programmeringsnørder

Det kan være svært at finde den rette programmør til opgaven og ofte viser det sig at der skal flere programmeringssprog til, før du kan komme i mål med din it-løsning. Hos Brandstoff har vi flere programmører som er specialiseret indenfor de mest moderne programmeringssprog, som dagligt arbejder i fællesskab på forskellige projekter

Lad os tage en snak

Book et møde med en af vores it konsulenter og få en snak om dine muligheder

Scroll to Top