Softwareudvikling

Kvalitetssikret softwareudvikling skaber mest fremdrift for din virksomhed

Softwareudvikling er blevet en normal investeringspost for moderne virksomhed, der ønsker at forbedre deres konkurrence evne. Hvad end du skal have automatiseret arbejdsgange, udviklet en ny web app eller forbundet eksisterende systemer via tekniske integrationer, har vi en softwareudvikler, der kan hjælpe med opgaven

Vælg de rigtige udviklere fra start

Udvikling af software

Vi hjælper SMV-virksomheder med udvikling af software ved at tilbyde en bred vifte af ydelser inden for softwareudvikling og teknologi.

Vi har et erfarent og dedikeret team af softwareudviklere, der kan arbejde sammen med SMV-virksomheder for at forstå deres behov og udvikle softwareløsninger, der passer til deres specifikke forretningskrav. Vi kan også hjælpe SMV-virksomheder med at identificere og implementere de nyeste teknologitrends og -værktøjer indenfor softwareudvikling, der kan forbedre deres forretningsprocesser og øge deres effektivitet.

Derudover tilbyder vi træning og support til SMV-virksomhedens medarbejdere, så de kan lære at bruge de nye softwareløsninger og teknologier effektivt. Vi leverer kvalitetsløsninger til overkommelige priser.

App udvikling

Vi udvikler jeres næste app efter de nyeste teknologier, og med brugeren i fokus

Web app udvikling

Vi udvikler brugervenlige web apps med fokus på effektivitet og driftsstabilitet

It løsninger

Vi udvikler, implementere og overvåger alle dine it systemer 

Digitalisering

Vi digitalisere din virksomhed vha. software udvikling og i samarbejde med dig og dit team

Webudvikling

Vi udvikler webshop løsninger som skaber faktisk værdi for din forretning

Tekniske integrationer

Vi linker alle dine platforme sammen og skaber et mere stabilt arbejdsflow

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Din virksomhed

Jeres udfordring

I har behov for at få bygget specialmoduler til jeres virksomhed, som fx. bedre rapporting, bedre overblik i kundeservice eller flere automatiske arbejdsgange. Alt dette kan samles i bl.a. en webapp, som bliver virksomhedens personlige arbejdsbord.

Hvem er du?

Til som har en virksomhed der afhænger af dine it løsninger og gerne vil have sat skub i udviklingen og sætter driftsstabilitet i højsædet

Vores arbejde

Det hjælper vi med

Vi udvikler dit it setup baseret på dine forretningsmål. Vi løser ikke blot dine nuværende udfordringer, men kigger også ind i din virksomheds fremtid, og tager højde for udvidelse, når de indtræffer i din vækstplan.

Vi kan hjælpe din virksomhed med:

Outsource din it til os

Dit udviklingsteam

Jacob og Mick er de ansvarlige konsulenter for vores daglige drift og udvikling af systemer. Med mere end sammenlagt 25 års erfaring får du kompetente folk til både udvikling, styring og vedligeholdelse af dine it løsninger

Din digitaliseringspartner

Hvorfor vælge os?

Hos Brandstoff arbejder vi dynamisk med kompetencer og ikke statisk som mange andre. Vi forsøger ikke at smide din forretning ned i en boks, hvor den så udvikles efter de kompetencer vi har til rådighed. Det hele er vendt på hovedet. Når vi har analyseret og forstået din forretning kan vi sammensætte de kompetencer, som der er behov for. Vi har et stærk netværk indenfor digitale og tekniske specialister, som vi rækker ud i, når du skal benytte kompetencer. Alt sammen samlet hos Brandstoff, så du på den måde har en kvalitetssikring i alt du får leveret. En simpel men anderledes model.

Har du brug for software udvikling?

Skal vi i fællesskab afdække dine behov, finde en pris og skabe overblik over dit it projekt. Lad os tage en uforpligtende og gratis snak om hvordan du kommer videre herfra

Find en software udvikler

Leder du efter en dygtig softwareudvikler til din virksomhed? Det kan være svært at finde og få kontakt til den rigtige kandidat, især hvis du ikke er teknisk kyndig. At finde en softwareudvikler eller -ingeniør kan sammenlignes med at lede efter en håndværker. Ligesom med en håndværker er der mange forskellige udviklere, og det er sjældent, at du finder en softwareudvikler, der er dygtig i alle programmeringssprog. Det kan også være farligt at være afhængig af en enkelt udvikler. 

Det kan derfor være en fordel at samarbejde med et IT-udviklingshus som Brandstoff, hvor vi har flere softwareudviklere til rådighed, der hver især har forskellige kompetencer inden for forskellige programmeringssprog. På samme måde som på en byggeplads, hvor der er behov for at kombinere forskellige håndværkeres ekspertise, gælder det samme inden for udvikling af software. Hos Brandstoff tilknytter vi også en projektleder på alle opgaver, som sørger for planen tidslinjen, budgettet og rammer for opgaven overholdes. 

Hvad kan du bruge software udviklere til?

Kun fantasien sætter grænser for hvordan en softwareudvikler kan hjælpe din virksomhed. Med en erfaren og dygtig softwareudvikler ved din side er der utallige måder, hvorpå softwareudvikling kan skabe værdi. Så tøv ikke med at udforske de mange muligheder, der ligger inden for softwareudvikling, og lad din virksomhed drage digitale fordele. 

Her er et par eksempler:

Softwareudvikling er kommet for at blive

Kort fortalt er softwareudvikling en proces hvor der skabes computerprogrammer og it systemer, som kan udføre specifikke opgaver. Softwareudvikling kan tilgås på flere forskellige niveauer, de mest almindelige er system-, applikation- og webbaseret software.

De sidste 30 år har udvikling af softwareprodukter overtaget den måde vi lever vores liv – i en sådan grad at mange frygter for hvordan de næste 30 år kommer til at se ud. Nogen vil mene vi har glemt vores fysiske tilstedeværelse. En af de absolut største forandringer softwareudvikling har skabt er måde vi handler på i dag. Alle virksomheder i hele verden kan på kun få dage starte en webshop løsning og sælge produkter til hele verden og spore kog analysere kundedata. På baggrund af disse analyser kan de levere mere målrettede tilbud og påvirke forbrugeren i en bestemt retning. 

En anden måde softwareudvikling har påvirket er måden vi arbejder på tværs af landegrænser og kontinenter. Online samarbejdsplatforme og cloud-baserede løsninger gør det muligt for teams at arbejde sammen på projekter i realtid, uanset hvor de befinder sig i verden.

Alt i alt har softwareudviklingens indflydelse på samarbejde og arbejdsmetoder været markant. Det har skabt en global arbejdsstyrke inden for softwareudvikling og gjort det muligt for teams at samarbejde og levere kvalitetssoftware på tværs af geografiske grænser.

It systemer en afgørende rolle i moderne virksomhedsdrift. Ved at investere i softwareudvikling kan virksomheder opnå øget produktivitet, automatisering af processer, bedre datahåndtering og en konkurrencemæssig fordel på det digitale marked. 

Hører du også mere og mere om AI i softwareudvikling? Lær mere om muligheder og udfordringer her

Programmeringssprog

Vi udvikler i de mest moderne programmeringssprog. Uanset om du har noget der skal kodes fra bunden og tilpasses ind i dit eksisterende setup, udvikle en app eller en større it løsning.

Node.js-udvikling

PHP udvikling

Javascript udvikling

React.js udvikling

Bootstrap

GraphQL

Softwareudvikling FAQ

At finde den rette softwareudvikler kan være noget af en opgave. Start med at lave en plan for, hvad du vil have udviklet, og undersøg derefter forskellige leverandører. Det er en god idé at kigge efter tidligere erfaring inden for din branche. På den måde kan du finde en leverandør, som allerede kender de specifikke krav din branche måtte have. 

Det er vigtigt du bruger tid på at undersøge markedet før du træffer en beslutning. Når du først står med et færdig udviklet projekt, kan det være meget svært for andre leverandører at overtage udviklingen og driften, såfremt det skulle blive nødvendigt. 

Vi har altid en projektleder og en eller flere softwareudviklere på vores udviklingsprojekter. Før projektet påbegyndes, udarbejdes der altid en kravspecifikation i samarbejde med kunden for at afstemme, hvad der skal udvikles, og lige så vigtigt, hvad der IKKE skal udvikles. Alle projekter styres og opdateres via moderne projektstyringsboards, og hvis der opstår forsinkelser, har vi klare processer til at håndtere dette.

Vi er opmærksomme på, at god kommunikation og samarbejde er vigtigt for at opnå succes i ethvert projekt. Vi involverer vores kunder i processen og bruger projektstyringsværktøjer til at kommunikere, helt ned på enkelte opgaver. Desuden tager vi normalt ansvaret for kommunikationen med tredjeparter, så vi har fuld indsigt og kan tilbyde envejs kommunikation. Vi foretrækker også online møder og samtaler, når det er relevant. Vores primære mål er at bruge budgettet på udvikling og minimere administrationen.

Vi har helt klare og fastdefinerede processer for at sikre kvaliteten af den software, vi udvikler. Dette omfatter automatiserede testprocedurer og kvalitetskontrolprocesser samt manuel test og gennemgang. På baggrund af mange års erfaring inden for udvikling af software har vi valgt en række af de bedste teknologier, der opfylder bestemte standarder og kvalitetskrav.

Vi har etableret klare processer til at håndtere ændringer i løbet af udviklingsprojekt. Vi vil altid diskutere de eventuelle ændringer med kunden og vurdere indvirkningen på planen og budgettet. Vi bestræber os på at være så fleksible som muligt for at imødekomme ændringerne uden at gå på kompromis med kvaliteten af det færdige produkt.

Lad os tage en snak

Book et møde med en af vores konsulenter og få en snak om dine muligheder

Scroll to Top