Software udvikling

Kvalitetssikret software udvikling skaber mest fremdrift for din virksomhed

Få hele kulturen med

Brug it intelligent ellers samler det støv

Vi hjælper SMV-virksomheder med at deres softwareudvikling ved at tilbyde en bred vifte af ydelser inden for softwareudvikling og teknologi.

Vi har et erfarent og dedikeret team af udviklere, der kan arbejde sammen med SMV-virksomheder for at forstå deres behov og udvikle softwareløsninger, der passer til deres specifikke forretningskrav. Vi kan også hjælpe SMV-virksomheder med at identificere og implementere de nyeste teknologitrends og -værktøjer, der kan forbedre deres forretningsprocesser og øge deres effektivitet.

Derudover tilbyder vi træning og support til SMV-virksomhedens medarbejdere, så de kan lære at bruge de nye softwareløsninger og teknologier effektivt.

Vi har stor fokus på at levere kvalitetsløsninger til overkommelige priser.

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Din virksomhed

Jeres udfordring

I har behov for at få bygget specialmoduler til jeres virksomhed, som fx. bedre rapporting, bedre overblik i kundeservice eller flere automatiske arbejdsgange. Alt dette kan samles i bl.a. en webapp, som bliver virksomhedens personlige arbejdsbord.

Hvem er du?

Til som har en virksomhed der afhænger af dine it løsninger og gerne vil have sat skub i udviklingen og sætter driftsstabilitet i højsædet

Vores arbejde

Det hjælper vi med

Vi udvikler dit it setup baseret på dine forretningsmål. Vi løser ikke blot dine nuværende udfordringer, men kigger også ind i din virksomheds fremtid, og tager højde for udvidelse, når de indtræffer i din vækstplan.

Vi kan hjælpe din virksomhed med:

Outsource din it til os

Dit implementeringsteam

Jacob og Mick er de ansvarlige konsulenter for vores daglige drift og udvikling af systemer. Med mere end sammenlagt 25 års erfaring får du kompetente folk til både udvikling, styring og vedligeholdelse af dine it løsninger

Din digitaliseringspartner

Hvorfor vælge os?

Hos Brandstoff arbejder vi dynamisk med kompetencer og ikke statisk som mange andre. Vi forsøger ikke at smide din forretning ned i en boks, hvor den så udvikles efter de kompetencer vi har til rådighed. Det hele er vendt på hovedet. Når vi har analyseret og forstået din forretning kan vi sammensætte de kompetencer, som der er behov for. Vi har et stærk netværk indenfor digitale og tekniske specialister, som vi rækker ud i, når du skal benytte kompetencer. Alt sammen samlet hos Brandstoff, så du på den måde har en kvalitetssikring i alt du får leveret. En simpel men anderledes model.

Har du brug for software udvikling?

Skal vi i fællesskab afdække dine behov, finde en pris og skabe overblik over dit it projekt. Lad os tage en uforpligtende og gratis snak om hvordan du kommer videre herfra

Lad os tage en snak

Book et møde med en af vores konsulenter og få en snak om dine muligheder

Scroll to Top