Hvad koster en app

App udvikling pris

Udviklingsomkostningerne for en app afhænger af en række faktorer, herunder appens funktioner, kompleksitet og teknologier. For en simpel app med få funktioner, såsom en to-do-liste, starter udviklingsomkostningerne omkring +50.000 kr – 100.000 kr. For en mere kompleks app, såsom en e-handelsapp eller en social netværksapp, starter udviklingsomkostningerne nemt ved 250.000 kr.

Der er også en række andre faktorer, der kan påvirke udviklingsomkostningerne, herunder design og UX, sikkerhed, hosting og opbevaring af data, samt vedligeholdelse og opdatering af appen efter lanceringen.

Alt i alt vil udviklingsomkostningerne for en app afhænge af en række faktorer, men forvent som minimum en investering på +100.000 kr.

Du kan altid booke et gratis og uforpligtende møde med os, hvor vi kortlægger den tekniske plan. Det giver 9 ud af 10 gange en mere nøjagtig idé om omkostningerne. Vi hjælper med at bryde planen op, så bliver projektet også kortlagt rigtig fra start. Hvilket typisk er derfor omkostninger på app udvikling er højere end hvad godt er. Du kan booke et gratis møde her.

Quicklinks

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Kan det gavne din forretning positivt at lancere en app?

En app kan være på mange plan løsningen for din forretning. Du har en unik mulighed for at skabe noget skræddersyet tilpasset din kunde, medlemmer eller medarbejder. En app skal udvikles korrekt ellers opnår du ikke den ønskede effekt

Kvalitets app med et økonomisk perspektiv

Vores udviklingsprocesser er transparente og du har derfor fingeren på pulsen fra dag 1.

Downloads

25000

downloads på apps udviklet af Brandstoff

Apps

+25

apps udviklet og lanceret af Brandstoff

Kommunikation

60%

bedre kommunikation mellem kunder og medarbejder

Globalt

8

sprog og lande har Brandstoff udviklet til

Mere Indsigt

Lad os tage en snak

Book et møde med en af vores it konsulenter og kom i gang med app udvikling

Scroll to Top