Native eller hybrid App

Hvad er en Native App?

En Native App er en app, der er udviklet til iOS eller Android. Dette betyder, at appen er optimeret til at køre perfekt på denne platform og udnytte alle dens funktioner og egenskaber, hvilket stiller langt større krav til app udviklingen.

Hvad er en Hybrid App?

En Hybrid App er meget lig en Native App men udviklet ved hjælp af webteknologier såsom HTML, CSS og JavaScript. En hybrid app er designet til at køre på tværs af flere platforme og kan downloades via AppStore og GooglePlay eller direkte via en browser. Hybrid Apps har enkelte fordele såsom hurtigere udviklingstid og lavere omkostninger, fordi de kan lanceres udenom et App bibliotek.  Men der er også en bagside ved medaljen, du får nemlig ikke samme ydeevne og brugervenlighed som ved en Native App. Vi udvikler primært Native Apps og web apps, som er de app-typer du kender fra dagligdagen i din virksomhed.

Fordele ved en Native app vs. hybrid app

  • Høj ydeevne: Grundet de høje krav fra AppStore og GooglePlay vil du efter en lancering have en app, som giver den bedste ydeevne og hurtigste responstid.  Dette kan være specielt vigtig, hvis din app kræver komplekse funktioner og store mængder data.
  • Bedre brugeroplevelse: Der er specifikke regler for hvordan din Native App skal designes, hvis den skal lanceres via et App-bibliotek. Disse regler er opsat fra Apple og Googles side for at skabe den absolut bedste brugeroplevelse. Oveni får du mulighed for at sende push-beskeder, så du nemmere kan øge brugerengagementet.
  • Adgang til hardware-funktioner: Med en Native App har adgang til  hardware-funktioner, såsom kameraet, mikrofonen og GPS’en i den pågældende smartphone, hvilket giver mere fleksibilitet og mulighed for at tilbyde avancerede funktioner til brugeren
  • Offline funktionalitet: En Native App kan fungere offline og har adgang til data, der er gemt lokalt på enheden. Dette er især vigtigt, hvis appen kræver adgang til store mængder data eller hvis brugeren befinder sig et sted med dårlig internet. Det er særdeles vigtigt at overveje hvor din målgruppe befinder sig, når de bruger din app. Skal din app bruges lokalt, anbefaler vi, at du tænker din data struktur en smule anderledes. Dette for at sikre din bruger altid ser den korrekte information i appen.
  • Bedre sikkerhed: Sidst kan du implementere sikkerhedsforanstaltninger i din app, der er meget specifikke og derved bedre muligheder for at beskytte brugerdata og personlige oplysninger.

Hvilke programmeringssprog udvikles en Native App i?

For iOS-apps bruges Swift og Objective-C typisk til at udvikle i. Swift er et programmeringssprog, der er udviklet af Apple, og det er hurtigt, effektivt og nemt at lære.

For Android-apps bruges Java og Kotlin typisk til at udvikle i. Java er et ældre programmeringssprog, men fortsat meget populært. En nyere sprog er Kotlin, der er blevet mere og mere populært de seneste år grundet dens enkelhed og funktionalitet.

Derudover er der også en række andre sprog, der kan bruges til at udvikle i, såsom;

  • C++
  • C#
  • JavaScript.

Hvilket sprog en app kodes i afhænger af flere faktorer, men primært udviklerens erfaring samt hvilke krav der er til appen, når den udvikles.

Hos Brandstoff koder vi i flere sprog, men vi udvikler udelukkende Native App-udvikling eller en web app til vores kunder. Vi ønsker at skabe de bedste produkter på markedet, og med førnævnte app typer, mener vi at kunne skabe de bedste brugeroplevelser og funktionaliteter.

Er du nysgerrig på hvad det kræver at få godkendt en app hos AppStore eller GooglePlay, kan du læse vores artikel her.

Quicklinks

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Kan det gavne din forretning positivt at lancere en app?

En app kan være på mange plan løsningen for din forretning. Du har en unik mulighed for at skabe noget skræddersyet tilpasset din kunde, medlemmer eller medarbejder. En app skal udvikles korrekt ellers opnår du ikke den ønskede effekt

Kvalitets app med et økonomisk perspektiv

Vores udviklingsprocesser er transparente og du har derfor fingeren på pulsen fra dag 1.

Downloads

25000

downloads på apps udviklet af Brandstoff

Apps

+25

apps udviklet og lanceret af Brandstoff

Kommunikation

60%

bedre kommunikation mellem kunder og medarbejder

Globalt

8

sprog og lande har Brandstoff udviklet til

Lad os tage en snak

Book et møde med en af vores it konsulenter og kom i gang med app udvikling

Scroll to Top