Web app udvikling

Hvad er en web app?

En web app er en softwareapplikation, der kører på en server og kan tilgås via en webbrowser. I modsætning til andre app typer skal en web app ikke downloades eller installeres. Bliv klogere på forskellen på en native app og en web app. Det betyder, at web apps er mere tilgængelige og nemmere opdatere. Web apps kan bruges til en lang række formål, herunder projektstyring, kommunikation, e-handel og administration. En web app kan være en strategisk investering for en moderne virksomhed, som gerne vil være mere digital styret. Med en web app kan du arbejde mere intelligent på tværs af skriveborde, systemer, kundegrupper. Her belyser vi konkrete fordele ved en web app.

Hvad koster en web app?

Prisen afhænger af mange faktorer. De mest udfaldsgivende faktorer er kompleksitet, funktionalitet, design og valg af teknologier. Du skal både overveje etablerings- og driftsomkostningerne skal tages i betragtning, når du budgetterer for en web app. Men en web app vil med stor sandsynlighed sikre virksomheden et afkast over tid i form af sparede ressourcer.

For at give dig et dybere indblik i, hvad det koster at udvikle en web app, samt hvilke etablerings- og driftsomkostninger du kan forvente, har vi skrevet et indlæg med en mere konkret gennemgang og eksempel. Læs mere her:

I indlægget får du en bedre forståelse for hvilke faktorer, der påvirker omkostningerne og hvordan du kan planlægge samt budgettere dit projekt mest effektivt.

Skal du have udviklet en web app?

Vi hjælper dig med at udvikle eller vedligeholde din web app. Vi har stor erfaring med udvikling web apps ved hjælp af de nyeste teknologier og værktøjer, herunder React, Angular Python, Django, MySQL og Nginx. Vi har stor fokus på sikkerhed som beskytter dine oplysninger og data i henhold til lovgivning om datasikkerhed. Vi hjælper dig med at klargøre hvordan du får mest ud af en web app samt implementerer den i virksomheden.

Driftsaftaler på en web app

Vi forstår os på vigtigheden af driftsstabilitet. For vælger du at implementerer flere eller store dele af din forretning i web app, skal nedetiden være næsten lig med 0. Du kan aldrig undgå 100% nedetid. Derfor tilbyder vi driftsaftaler på alle vores udviklede løsninger. Det betyder vi ikke slipper dig efter et afsluttet projekt, men hjælper dig med at holde momentum. I vores drifsaftaler får du service, support, overvågning og meget mere. Du kan læse mere om vores specifikke aftaler her.

Quicklinks

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Kan det gavne din forretning positivt at lancere en app?

En app kan være på mange plan løsningen for din forretning. Du har en unik mulighed for at skabe noget skræddersyet tilpasset din kunde, medlemmer eller medarbejder. En app skal udvikles korrekt ellers opnår du ikke den ønskede effekt

Kvalitets app med et økonomisk perspektiv

Vores udviklingsprocesser er transparente og du har derfor fingeren på pulsen fra dag 1.

Downloads

25000

downloads på apps udviklet af Brandstoff

Apps

+25

apps udviklet og lanceret af Brandstoff

Kommunikation

60%

bedre kommunikation mellem kunder og medarbejder

Globalt

8

sprog og lande har Brandstoff udviklet til

Lad os tage en snak

Book et møde med en af vores it konsulenter og kom i gang med app udvikling

Scroll to Top