Web app udvikling

Hvad er en web app?

En web app er en softwareapplikation, der kører på en server og kan tilgås via en webbrowser. I modsætning til andre app typer skal en web app ikke downloades eller installeres. Det betyder, at web apps er meget mere tilgængelige og nemmere at opdatere og vedligeholde. Web apps kan bruges til en lang række formål, herunder projektstyring, kommunikation, e-handel og administration. En web app er en vigtig del af moderne virksomheder og populariteten vokser, da de tillader virksomheder at nå deres målgrupper på en effektiv og enkel måde.

Skal du have udviklet en web app?

Vi kan hjælpe dig med at udvikle eller vedligeholde din web app. Vi har stor erfaring med udvikling web apps ved hjælp af de nyeste teknologier og værktøjer, herunder React, Angular Python, Django, MySQL og Nginx. Vi har stor fokus på sikkerhed som beskytter dine oplysninger og data jf. den generelle lovgivning om datasikkerhed. Vi servicere alle vores systemer, og du får derfor adgang til en support afdeling bestående af tekniske folk. Kontakt os her.

Quicklinks

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Kan det gavne din forretning positivt at lancere en app?

En app kan være på mange plan løsningen for din forretning. Du har en unik mulighed for at skabe noget skræddersyet tilpasset din kunde, medlemmer eller medarbejder. En app skal udvikles korrekt ellers opnår du ikke den ønskede effekt

Kvalitets app med et økonomisk perspektiv

Vores udviklingsprocesser er transparente og du har derfor fingeren på pulsen fra dag 1.

Downloads

25000

downloads på apps udviklet af Brandstoff

Apps

+25

apps udviklet og lanceret af Brandstoff

Kommunikation

60%

bedre kommunikation mellem kunder og medarbejder

Globalt

8

sprog og lande har Brandstoff udviklet til

Mere Indsigt

Lad os tage en snak

Book et møde med en af vores it konsulenter og kom i gang med app udvikling

Scroll to Top