iOS app udvikling

Lancer din App på AppStore med professionel iOS udvikling

Overvejer du at skabe din egen app til AppStore? Selvom det kan virke som et stort projekt, behøver du ikke bekymre dig. Hos os får du hjælp fra nogle af landets skarpeste iOS udviklere. Vi hjælper både iværksættere, små og mellemstore virksomheder med app udvikling

Vi er eksperter i iOS udvikling

Leder du efter en skræddersyet app løsning til iOS-platformen? Uanset om du allerede har en app eller ønsker at udvikle en ny, er vi klar til at hjælpe dig med dit projekt.

iOS systemet er et af de foretrukne styresystemer blandt både forbrugere og virksomheder. Med milliarder af brugere verden over er iOS en af de mest udbredte og foretrukne platforme til mobile apps. Med en stor brugerbase har iOS helt klart potentialet til at blive en god forretningskanal for din virksomhed. Apple har revolutioneret måden, vi bruger smartphones på, med lanceringen af iOS.

Vores erfarne iOS udviklere er skarpe på de nyeste teknologier og værktøjer, herunder Swift-programmeringssproget, Xcode IDE og iOS frameworks. Vores tekniske ekspertise giver os mulighed for at udvikle innovative apps, som kan differentiere dig fra konkurrenterne. Vi udvikler iOS løsninger til startups, små- og mellemstore virksomheder.

Find den rigtige iOS udvikler

Når det drejer sig om udviklingen af apps til iOS, er det en kæmpe fordel at alliere sig med en professionel iOS udvikler. Selvom Apple har en vision om, at alle skal kunne udvikle en app, er iOS app udvikling fortsat en disciplin for sig. Dernæst kommer forretningsperspektivet, som skal tænkes ind fra starten, ellers vil projektet hurtigt falde til jorden.

Udvikling af apps til iPhone og iPads

Som leverandør af iOS udvikling dækker vi hele vejen rundt. Det betyder, at vi kan udvikle til alle tjenester og enheder, hvor iOS benyttes.

Vi tager hensyn til dine specifikke krav og skaber et app design, der er i tråd med din virksomheds branding og dine kunders præferencer. Med andre ord omsætter vi dit nuværende produkt til en funktionel app ved hjælp af bedst praksis.

Vi hjælper blandt andet med at:

 • Designe og afstemme brugerfladen i appen
 • Integrere med tredjepartssystemer
 • Udføre test og fejlfindinger
 • Optimere og vedligeholde appen
 • Strukturering og opbygning af databasen
 • Overvåge serveren din app er placeret på
 • Yde teknisk support
 • Rådgivning om hvordan du bedste lancerer din app

Succesfulde kundecases

Vi har haft glæden af at arbejde på en række spændende iOS udviklingsprojekter. Et af vores seneste projekter var udviklingen og lanceringen af en medlems app. En af vores kunder ønskede at udvikle en app til deres medlemmer, hvor medlemmet bedre kunne integrere med foreningen. Vi samarbejdede tæt med dem for at forstå deres krav og skabe en intuitiv brugeroplevelse. Appen blev lanceret i 2023 og blev hurtigt downloadet af flere tusinde brugere.

Få indblik i de brands vi samarbejder med dagligt her.

Hvorfor vælge os som din leverandør af app udvikling?

Hos Brandstoff har vi etableret et netværk af tekniske eksperter, der giver os den fordel, at vi kan levere præcis det, din virksomhed efterspørger. I stedet for at have en fast defineret service tilgang, betragter vi hver opgave som et unikt projekt. Dette betyder dog ikke, at omkostningerne stiger for dig. Ved at benytte eksperter forløber processen mere problemfrit, hvilket hjælper med at undgå fejltrin, der i sidste ende kun vil koste dig penge.

Vi har et dedikeret team af iOS udviklere, der er specialiserede i at forstå, hvordan iOS fungerer og hvilke nye funktioner der bliver udgivet. Dette betyder, at dit produkt altid vil være opdateret i forhold til den nyeste teknologi. Mange af vores udviklere har erfaring fra anerkendte projekter, og vi har derfor fuld indsigt i, hvornår og hvor vi skal sætte ind. Alt, hvad vi lancerer og udvikler, gennemgår kvalitetssikring.

Vores arbejdsproces

Vi starter altid med at forstå baggrunden for dit projekt, produkt og målgruppen du udvikler til. For at sikre en stabil og vellykket udviklingsproces, går vi altid struktureret til værks med følgende fremgangsmåde:

 • Forstå baggrunden for projektet
 • Udarbejdelse af kravspecifikation
 • Design af brugerflade
 • Udvikling af front- og backend
 • Test og fejlfinding
 • Lancering af appen
 • Supportering efter lancering

Udvikling til både iOS og Android platforme

Mange udvikler ikke kun iOS, men også Android, som er Google styresystem. Få mere viden om udvikling af apps til Android her. Det er sjældent vi ser nogen, som kun vælger at gå med en af de 2 platforme. Andre platforme såsom Windows kan også overvejes afhængigt af målgruppen og projektets krav.

Høj kvalitetskontrol hos Apple

Det kan være udfordrende at få en app godkendt hos Apple, da de har strenge retningslinjer og krav, der skal opfyldes. Det er vigtigt at gøre sig grundige tanker og følge Apple’s retningslinjer allerede fra starten af udviklingsprocessen for at øge chancerne for en succesfuld godkendelse. Læs de hyppigste årsager til en afvisning af Apple her.

Placer din backend i en web app

Du styrer bedst din app via en stabil backend. Nemlig via en web app. En web app er en applikation, der kan køres direkte i en webbrowser, hvilket giver dig fleksibilitet og bred tilgængelighed på tværs af forskellige enheder og platforme.

Ved at placere din backend i en web app kan du centralisere og styre din backend logik via API-kald. Du kan fx håndtere datahåndtering, sende push beskeder og brugerautorisation direkte gennem web appen.

Kom i gang med iOS app udvikling

Har du et produkt der skal lanceres i en app, vil vi rigtig gerne rådgive, udvikle og guide dig bedst muligt igennem projektet. Vi tilbyder gratis sparring til hvordan du bedst griber dit projekt an. Kontakt en af vores konsulenter her.

Hvordan fungerer iOS?

Det er vigtigt at forstå hvordan iOS er opbygget og fungerer, for bedst at kunne designe et unikt produkt hertil.

iOS er baseret på Darwin-kernen, som er en open-source Unix-lignende kerne, som håndterer hardwaren og funktioner som hukommelsesstyring, proceshåndtering og netværksstyring. Det er hele kommunikationslaget mellem hardware og software.

iOS leveres med en række frameworks, værktøjer og funktioner, som betyder at alt ikke skal kodes fra bunden. Et eksempel på et framework er at sende push-beskeder (notifikationer) eller tilpasse specifikke indstillinger fra de generelle indstillinger på en smartphone.

Fordele ved iOS

At udvikle apps til iPhone og tablets, kommer med mange tekniske og forretningsmæssige fordele for mange virksomheder, bl.a.:

 • Stort markedspotentiale
 • Open-source platform
 • Kompatibel til mange enheder
 • Forholdsvis nem at distribuerer
 • Høje sikkerhedsstandarder
 • Streng kvalitetskontrol

Hvor er Apple på vej hen med iOS styresystemet?

Apple har kontinuerligt udviklet og forbedret deres iOS-styresystem gennem årene, og de har konstante ambitioner om at tage det til nye højder. Her er nogle områder, hvor Apple er på vej hen med deres iOS-styresystem:

 • Økosystemintegration mellem iOS-enheder
 • Kunstig intelligens og maskinlæring
 • Bæredygtighed og miljøvenlighed

Frameworks og værktøjer til iOS udvikling

Ved udvikling af iOS apps er der flere frameworks og værktøjer til rådighed, der kan hjælpe dig med at skabe en effektiv og funktionel app. Her er nogle af de vigtigste frameworks og værktøjer til iOS-udvikling:

 • UIKit
 • CoreData
 • TestFlight

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Kan det gavne din forretning positivt at lancere en app?

En app kan være på mange plan løsningen for din forretning. Du har en unik mulighed for at skabe noget skræddersyet tilpasset din kunde, medlemmer eller medarbejder. En app skal udvikles korrekt ellers opnår du ikke den ønskede effekt

Mere Indsigt

Scroll to Top