iOS udvikling

Vi laver iOS udvikling

Er du på udkig efter en skræddersyet løsning til iOS-platformen? Uanset om du har en eksisterende applikation eller ønsker at udvikle en ny, så hjælper vores specialister i app programmering dig gerne.

iOS udvikling er app-udvikling til Apples App Store. iOS er styresystemet i en iPhone, og Apple stiller store krav til apps og udvikling sammenlignet med Google Play. iOS udvikling kan derfor godt ende ud med at blive omkostningstungt, hvis du ikke har den nødvendige forretningsforståelse eller de rette tekniske kompetencer. Hav en specialist med undervejs eller til at varetage alt din iOS udvikling. Det betaler sig i sidste ende.

Hver gang du ønsker at foretage ændringer i din app skal dette desuden godkendes af Apple. Derfor bør du også selv stille store krav til din iOS udvikling, så du undgår for mange tekniske afvisninger.

Udvikling af app til iPhone og iPad

Er der forskel? Det korte svar er ja. Begge enheder kører selvfølgelig på Apples styresystem og teknologi, men størrelsen på de to produkttyper er forskellig. Sørg for, at dit design passer på begge enheder.

Quicklinks

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Kan det gavne din forretning positivt at lancere en app?

En app kan være på mange plan løsningen for din forretning. Du har en unik mulighed for at skabe noget skræddersyet tilpasset din kunde, medlemmer eller medarbejder. En app skal udvikles korrekt ellers opnår du ikke den ønskede effekt

Kvalitets app med et økonomisk perspektiv

Vores udviklingsprocesser er transparente og du har derfor fingeren på pulsen fra dag 1.

Downloads

25000

downloads på apps udviklet af Brandstoff

Apps

+25

apps udviklet og lanceret af Brandstoff

Kommunikation

60%

bedre kommunikation mellem kunder og medarbejder

Globalt

8

sprog og lande har Brandstoff udviklet til

Mere Indsigt

Lad os tage en snak

Book et møde med en af vores it konsulenter og kom i gang med app udvikling

Scroll to Top