Unge iværksættere sætter skub i digitaliseringen hos kendte brands

Efter at have arbejdet med digitale værktøjer hos små og mellemstore virksomheder gennem de sidste årtier, opdagede vi at mange af disse virksomheder kæmpede med at tilpasse sig de nye teknologier og platforme, og også med at få alle i virksomheden med ombord. Der var heller ikke råd til at ansætte en fuldtids udvikler eller købe dyre softwareløsninger. Oftest opstod problemet i det hurtigt blev kompleks i en travl hverdag at implementerer nye løsninger og ikke mindst sætte en klar målsætning om at blive mere digitale.

Den digitale æra har været springbrættet for meget fokus på hurtig omsætning, høje konverteringsrater og en pæn ROI. Men efter vores optik mindre fokus på optimering af processer, frigørelse af kapital og en mere strømlinet hverdag. Altså sammen områder som kan frigøre endnu mere til den overordnede vækst for en virksomhed.

Dette inspirerede os til at specialisere os i at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at digitalisere deres forretningsprocesser ved hjælp af skræddersyede og omkostningseffektive digitale løsninger. Via et godt sammenspil med ledelsen, medarbejder og alle stabsfunktioner er vi blevet meget overrasket over, hvor effektivt det kan gavne alles områder og interesser. Vi starter primært alle vores projekter op med en af vores digitaliseringspakke, hvor vi i fællesskab med virksomhedens ledelse og medarbejder analysere, planlægger og skematisere handlingsplanen.

Disse tanker er slet ikke nyopfundet eller kommet med en digital æra. Sandheden er dog at mange IT virksomheder (leverandører til digitale og teknologiske produkter) fokusere på de helt store virksomheder, da de typisk er meget ressourcestærke. Det betyder også at mange IT virksomheder skræddersyer deres prismodeller og produkter efter dette, hvilket efter vores vurdering ikke altid passer ind hos små eller mellemstore virksomheder. 

Vi har allerede været med til at digitalisere større brands som Carhartt’s distributionsnetværk i Danmark og Sverige.

Afsluttende kommentar:
“At tænke mere digitalt med ens virksomhed er ikke et quick fix, men en kulturændring som er ved at blive implementeret alle steder i samfundet. Der er fra regeringens side i Danmark lagt en klar strategi om at både den private og offentlige sektor, skal arbejde mere cloud-baseret, dynamisk og bæredygtig. En udvikling som kun vil blive mere omtalt i fremtiden og en udvikling vi i Brandstoff vil forsøge at imødekomme og være førende specialister indenfor”.

Indhold
  Add a header to begin generating the table of contents
  Lad os tage en uforpligtende snak

  Vi gennemgår dit it setup og laver en konkret handlingsplan til din virksomhed

  Vi arbejder dagligt med digitalisering af små- og mellemstorevirksomheder og vil gerne hjælpe din forretning videre. Lad os tage en uforpligtende og gratis snak.

  Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

  Mere Indsigt

  Scroll to Top