webshop integrationer

Vi laver integrationer til alle shopsystemer

Der findes i dag et stort udvalg af integrationsmuligheder til webshops. Allesammen med det formål; gøre din forretning mere effektiv. Hvis du arbejder i e-commerce platforme som Magento, Shopify og WooCommerce burde du allerede nu være godt dækket ind. Men selvom der findes mange integrationsmuligheder kan du godt have særlige behov. Vi udvikler integrationer efter dine specifikke behov, men sørger også gerne for opsætningen af eksisterende integrationer.

Fordele ved webshops integrationer

Webshop integrationer giver din forretning en fordel og hjælper dig med at øge effektiviteten. Du har mulighed for at synkronisere dine produkter, ordrer og kundedata på tværs af platforme, så du altid har den seneste information tilgængelig. Du kan fx automatisere din bestillings- og faktureringsprocessen og mindske risikoen for fejl.

Integrationerne giver dig også muligheden for at få indsamle data til avancerede analyser og rapporter, som kan hjælpe dig med at forstå din forretning bedre. Få overblik over dine kunders adfærd, se hvilke produkter der sælger bedst på tværs af kanaler, og træf de rigtige beslutninger herfra.

Quicklinks

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Vi går ind i projektet med ejers mindset og skaber derfor resultater

Alt skabes i fællesskab og med fast definerede målsætninger 

Automatisering

25%

sparet tid i administration

Digitalisering

45%

hurtigere arbejdsgange

Online markedsføring

20%

højere ROAS

Søgemaskineoptimering

50%

bedre rankings

Mere Indsigt

Lad os tage en snak

Book et møde med en af vores konsulenter og få en snak om dine muligheder

Scroll to Top