It automatiseringer

Slip for datafejl, spildt tid og ineffektive arbejdsgange, som blot påvirker dit team negativt. Få kortlagt din plan, og start en intelligent it automatisering.

 

Brug dine specialister rigtigt

Vi mener, at it automatisering skal have et formål. At undgå spildt tid og datafejl. At frigive menneskelige ressourcer og rydde op i ineffektive arbejdsgange. Værdien af en automatisering bliver først rigtig tydelig over tid, alt efter hvor stor en arbejdsgang, der er tale om. Automatisering bør derfor altid tage udgangspunkt i en intelligent løsning med et klart slutmål og øje for de lavthængende frugter. Så vil du også hurtigere kunne se den reelle værdi.

Hvad er Robotic Process Automation?

RPA er en forkortelse af Robotic Process Automation. Det er et digitalt værktøj, som uanset hvor sci-fi-agitgt det lyder, kan gøre en kæmpe forskel for din virksomhed. Med lidt god vilje kan man kalde det en kontorrobot, for den er særligt effektiv i forbindelse med f.eks. indkøb, vareoprettelser, driftshåndteringsopgaver, prisjusteringer, økonomi, sagsbehandlinger og generel administration.

Med en RPA får din virksomhed et samlingspunkt for den daglige it-drift, dit team undgår for mange gentagne opgaver, og de behøver ikke skifte mellem applikationer for at udføre deres arbejde. Der er mange gevinster ved at få automatiseret sine opgaver, og du vil helt sikkert allerede nu kunne finde områder i din virksomhed, hvor du vil kunne optimere en smule – eller meget, for den sags skyld.

Det er dog ikke kun eksisterende arbejdsgange, der med fordel kan automatiseres. I dag er man blevet betydeligt bedre til at tænke automatisering ind i fremtidige arbejdsgange, men for at kunne gøre det bedst og billigst muligt, er det altid en fordel at have overvejet og indsamlet alt om, hvad du ønsker automatiseret.

Vores styrker

Vi er iværksættere med mange års erfaring inden for digitalisering, effektivisering og it automatisering. Vi har derfor altid en stor forståelse for den forretning, vi arbejder med, og kan hjælpe dig med at se perspektiver i din forretning fra en mere it-drevet vinkel.

Vi er specielt gode til:

  • Optimering af driftsopgaver
  • Strømlining af data
  • Forretningsrådgivning
  • Digitalisering
  • Teknisk udvikling

Er det nødvendigt for din virksomhed?

Det er helt almindeligt at gøre sig mange overvejelser, inden man sætter gang i den helt store digitalisering. Og med god grund. Det er en lang og ofte omkostningstung proces. Men også nødvendig før eller siden.

Du kan derfor få et forspring ved at automatisere enkelte arbejdsgange til at starte med. Men endnu vigtigere: Med en RPA er du med til at skabe en god og sund arbejdsplads, og det vil i sidste ende også gavne dig som ejer.

Det er også et afgørende værktøj i en opskalering af din virksomhed, hvis det er nødvendigt nu. Hvis ikke, bliver det på et tidspunkt. Undersøg derfor hellere dine muligheder før end senere for at give din virksomhed det bedste udgangspunkt for en succesfuld fremtid.

Vi har skrevet en artikel om hvordan du nemt kan komme igang med at identificere manuelle arbejdsgange.

Quicklinks

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Skal du bygge selv eller købe en licens til en eksisterende it løsning?

Som virksomhedsejer eller CTO er det en svær beslutning at træffe da både kultur, økonomi og arbejdsgange er indover beslutningsprocessen. Svaret vil afhænge af din virksomheds målsætninger, men ender ofte i en kombination

Vi går ind i projektet med ejers mindset og skaber resultater

Alt skabes i fællesskab og med fast definerede målsætninger 

Automatisering

45%

sparet tid i administration og håndtering

Arbejdsprocesser

62%

hurtigere arbejdsgange på daglig basis

Medarbejdertilfredshed

75%

sjovere og mere værdiskabende arbejdsdage

Datasikkerhed

80%

mere sikker dataflytningsprocessor

Mere Indsigt

Lad os tage en uforpligtende snak

Vi hjælper dig med dit it setup fra A til Z

Book et møde med en af vores konsulenter og få en uforpligtende og gratis snak om din forretning

Scroll to Top