Webudvikling

Få en stærk platform med gennemtænkt webudvikling

Din virksomhed kan opnå stor profit ved hjælp af webudvikling. Uanset om du allerede er eller nu vil i gang, er det det rigtige valg. Vi har mange års erfaring med drift og udvikling af webshop, hjemmesider og andre webløsninger og kan sørge for, at alle relevante brugere besøger dit domæne.

Ny hjemmeside eller webshop

Skal du bruge webudvikling?

Du kan på mange områder styrke din virksomhed med webudvikling. Webudvikling spænder bredt. Fra den velkendte hjemmeside til et intranet og til mere komplekse systemer, som typisk skal tilgås via en webbrowser. Typisk er webudvikling centraliseret om en hjemmeside, som er til for at skabe kunder eller fungerer som et professionelt visitkort for øget troværdighed. Husk, at mange forbrugere i dag er vant til at besøge din hjemmeside, inden de rækker ud.

Webudvikling handler altså om at skabe og opretholde online-platforme, der ikke kun præsenterer virksomhedens produkter og tjenester, men også giver en interaktiv og engagerende brugeroplevelse.

Hvordan arbejder vi med webudvikling?

Vi udarbejder en konkret handlingsplan, hvor vi drøfter design, funktionalitet, UI, UX samt et præcist sitemap over projektet. Et sitemap hjælper os med at holde strukturen på udvikling / webshoppen. Du får også her et overblik over alle forbindelser mellem din frontpage og dine undersider. Vi vil løbende opdatere dit sitemap og designe det efter dine brugeres adfærd med henblik også på optimering af UX design og søgemaskineoptimeringer.

Derfor skal du hyre en professionel webudvikler

Professionelle webudviklere har dybdegående viden om de nyeste teknologier, programmeringssprog og trends inden for webudvikling. Dette sikrer, at din hjemmeside er opdateret og i tråd med industriens best practices. En udvikler med mange års erfaring kan desuden skabe skræddersyede løsninger, der passer præcist til din virksomheds behov. Dette giver mulighed for unikke funktioner og design, der adskiller virksomheden fra konkurrenterne. Hos Brandstoff kan vi naturligvis sørger for alt dette, samt sikre et god responsivitet og høj sikkerhed. 

At hyre en professionel webudvikler frigiver tid og ressourcer, som du kan bruge på kerneforretningen. Dette giver også mulighed for en hurtigere udviklingsproces og lancering. Overvej at hyre en professionel webudvikler, når din hjemmeside spiller en afgørende rolle for din virksomheds succes, har avancerede funktioner eller kræver en optimal brugeroplevelse. En erfaren udvikler kan sørge for korrekt kodning, et professionelt design, avancerede webløsninger og tekniske opdateringer. 

Efter webudvikling

Efter udviklingen af din webløsning er fuldført, træder den afgørende fase med hosting, vedligeholdelse og kontinuerlig udvikling i kraft. Vi tager os gerne af hosting-aspektet, hvor vi sikrer, at din hjemmeside eller webapplikation er tilgængelig på internettet med pålidelighed og hastighed.

Vi forstår, at behovene og kravene fra brugerne kan udvikle sig over tid. Dette kan føre til ønsket om ændringer og forbedringer af funktionaliteten. Vi er her altid for at imødekomme disse ændringer og sikre, at din webplatform forbliver relevant og effektiv. Med den konstante teknologiske udvikling i tankerne sørger vi også for, at dit system forbliver i trit med de nyeste teknologier og best practices.

Vi tror på at følge projekterne til dørs og sikre, at din webløsning forbliver en værdifuld og problemfri ressource for din virksomhed.

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

B2C webshop

Har du fysiske produkter, som du gerne vil sælge eller måske allerede sælger online? Så lad os hjælpe dig med at få et stabilt teknisk og digitalt fundament. På den måde bliver du langt bedre kørende og opnår mere succes online. Vi varetager alt fra mindre webshops til større e-commerce løsninger

B2B webshop

Har du behov for en B2B-platform, hvor du kan styre din distribution henvendt til erhvervskunder og for den sags skyld forhandlere og andre resellers? Det er vigtigt at vælge den rette opsætning for en B2B-shop. Har du allerede en fungerende B2B-platform, tilbyder vi assistance og videreudvikling af denne.

Hjemmeside udvikling

En hjemmeside kan være mange ting. I princippet er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan vise på dit domæne. En ny hjemmeside behøver ikke altid være forbundet med en stor investering. Din hjemmeside er dit ansigt udadtil, og uanset hvad, er det vigtigt at overveje, hvordan du får alle relevante brugere til at besøge den.

Serverhosting

Alle webløsninger skal have en server, hvor du kan placere alle de filer, som danner grundlaget for din hjemmeside / webshop. Du bør have en god og simple server struktur, så du undgår nedetid, og at hjemmesiden bliver langsom. 

Lad os tage en uforpligtende snak

Vi hjælper dig med din hjemmeside udvikling

Book et møde med en af vores konsulenter og få en uforpligtende og gratis snak om din forretning

Procesbeskrivelse

Den første, og nok vigtigste, del af ethvert projekt er at forstå baggrunden og omfanget. Alt afhængig af hvor omfattende dit projektet er, vil vi rigtig gerne involveres i idéfasen. I fællesskab kan vi træffe de rigtige beslutninger – teknisk og økonomisk.

  • Parter involveret: digital konsulent + udvikler (*afhænger af omfanget) + din virksomhed

Når vi har fået belyst omfanget på dit projekt, kan vi sammen med tilknyttede parter på projektet udarbejde et tilbud. Vedlagt tilbuddet er altid et en kravspecifikation – vores bud på projektet.

  • Parter involveret: digital konsulent + udvikler + din virksomhed

Ved accepteret tilbud går vi i krig med projektet. Først bliver alle opgaver og tilhørende deadline ajourført i vores projektstyring bord herefter går eksekveringen i gang. Du har adgang og dermed altid fingeren på pulsen.

  • Parter involveret: digital konsulent + udvikler

Efter udviklingsfasen overleverer vi projektet til dig. Her vil du i samarbejde med de involverede parter gennemgå projektet jf. tilbud og kravspecifikationen. Vi arbejder med transparente modeller og alt vi har oprettet i forbindelse med projektet, er oprettet i dit virksomhedsnavn.

Brandstoff tilbyder vedligeholdelse, hosting og drift af hjemmesider.

  • Parter involveret: digital konsulent + udvikler + din virksomhed

Et godt samarbejde

Ikke et godt match

+ 0
webudviklingstimer

Skal vi hjælpe dig med dit projekt?

Få udviklet en hjemmeside som er brugervenlig både for dig og dine kunder. Med mere end 5000 udviklingstimer kan vi skabe et godt produkt til din virksomhed

Mere Indsigt

Scroll to Top