WordPress udvikler

Hvad er WordPress?

WordPress er et open source CMS-system. Det giver dig mulighed for at udvikle direkte til WordPress efter egne krav og behov. Samtidig giver WordPress dig mulighed for at holde dine omkostninger nede og nemt lave løbende tilpasninger og tilføjelser, så din hjemmeside altid er ajour.

Vi udvikler typisk webshop løsninger, portfolio sites og meget mere i WordPress. WordPress skal kombineres med et template-modul. Vi benytter Elementor og WP Astra, som du også kan arbejde i, selvom du ikke har brugt de sidste 10 år på WordPress udvikling.

Hold budgettet nede

Det kan hurtigt blive dyrt at lave en ny hjemmeside, hvis du vælger den forkerte WordPress udvikler. Omvendt, hvis du vælger den rigtige, er WordPress perfekt til at holde omkostningerne nede. WordPress er som udgangspunkt en gratis løsning, så du vil ikke have andre omkostninger end de årlige til hosting og dit domæne. Dem kan du ikke undgå.

Ønsker du plugin-udvidelser vil de typisk også være forbundet med en årlig licensbetaling. Der findes både et hav af plugin-muligheder til WordPress, ligesom der er rigtig gode muligheder for at udvikle sine egne plugins til sit WordPress-setup. Uanset, hvad du foretrækker, har vi kompetente udviklere, der sidder klar til at hjælpe dig hele vejen igennem.

Ecommerce i WordPress

Hvis du ønsker at få udviklet en webshop løsning til WordPress, skal du benytte shopmodulet WooCommerce. WooCommerce er ligesom WordPress et open source-system og derfor nemt at udvikle til.

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Betaler det sig at investere i webudvikling?

Eksternt og internt, alle der integrerer med din virksomhed har en oplevelse med dig. Spørgsmålet er bare, hvor god den er. Gode digitale oplevelser betaler sig, men dårlige oplevelser har den modsatte effekt. Hvis du ikke allerede investerer i din brugeroplevelse, er det måske en god idé at begynde at gøre det.

Vi går ind i projektet med ejers mindset og skaber resultater

Alt skabes i fællesskab og med fast definerede målsætninger 

Konverteringer

28%

gennemsnitlig højere konverteringsrate

Hastighed

70%

hurtigere og responsive hjemmesider

Besøgsvarighed

26%

længere besøgsvarighed og engagement pr. bruger 

Engagement

23%

lavere bounce rate på hjemmesider

Mere Indsigt

Lad os tage en snak

Book et møde med en af vores konsulenter og få en snak om dine muligheder

Scroll to Top