WordPress udvikler

Ambitiøs og intelligent udvikling af hjemmesider i Wordpress

Vores wordpress specialister hjælper dig med en professionel hjemmeside udviklet i Wordpress. Wordpress en stabil løsning, hvis du gerne vil have en alsidig og billig hjemmeside. Med hjælp fra et professionelt wordpress bureau kan du være oppe at køre på kun få dage

WordPress udvikling

Det kan hurtigt blive dyrt at lave en ny hjemmeside, hvis du vælger den forkerte WordPress udvikler. Omvendt, hvis du vælger den rigtige, er WordPress perfekt til at holde omkostningerne nede. WordPress er som udgangspunkt en gratis løsning, så du vil ikke have andre omkostninger end de årlige til hosting og dit domæne. Dem kan du ikke undgå.

Ønsker du plugin-udvidelser vil de typisk også være forbundet med en årlig licensbetaling. Der findes både et hav af plugin-muligheder til WordPress, ligesom der er rigtig gode muligheder for at udvikle sine egne plugins til sit WordPress setup. Uanset, hvad du foretrækker, har vi kompetente udviklere, der sidder klar til at hjælpe dig hele vejen igennem.

Det er afgørende, at du vælger en WordPress udvikler med stærke kompetencer og ekspertise i forskellige projekter. Det er det af flere grunde. Erfarne WordPress udviklere har dybdegående kendskab til WordPress’ funktionalitet, temaer, plugins og tilpasningsmuligheder, hvilket giver mulighed for at skabe skræddersyede og avancerede løsninger. Din valgte WordPress udvikler skal være i stand til at håndtere tekniske udfordringer og fejlfinding effektivt, så du kan spare tid og sikrer en problemfri udviklingsproces. 

Hos Brandstoff har vores WordPress udviklere mange års erfaring, hvorfor vi altid sikrer høj kvalitet og pålidelighed i det færdige produkt. Vi har forståelse for best practices inden for webudvikling, sikkerhed, performanceoptimering og brugervenlighed, hvorfor vi kan opbygge en solid og sikker WordPress hjemmeside, samt implementere effektive løsninger til hurtig indlæsning og responsivt design. 

WordPress plugin udvikling

Det er ikke altid du kan finde et plugin, som imødekommer den ønskede funktionalitet på din hjemmeside og derfor har du behov for at udvikle dit eget plugin. Eftersom WordPress er et open-source system, er det forholdsvis nemt at udvikle egne plugins. Ved at udvikle et skræddersyet plugin kan du få den ønskede funktionaliteten på din hjemmeside. Hvis du vælger at udvikle dit eget plugin skal du være opmærksom på at det løbende kræver opdateringer, da dit plugin typisk vil være en støtte funktion til andre plugins. Vi varetager både med udviklingen og opdateringen af dine plugins – kom i gang her.

Brandstoff som din WordPress udvikler – Vores arbejdsproces

At udvikle en funktionel hjemmeside med god brugervenlighed kræver en struktureret tilgang og en grundig forståelse. Vi går altid struktureret tilværks og følger denne samme arbejdsproces i vores projekter, på den måde kan du hurtigt og billigt komme i luften med en ny hjemmeside. Eksempel på vores arbejdsproces:

  • Planlægning og strategi – Før vi udvikler din hjemmeside, er det vigtigt at planlægge og definere dine mål. Vi identificerer din målgruppe, fastlægger de funktioner du har brug for, og får et overblik over alt indhold på hjemmesiden
  • Valg af temaer og plugins – En af fordelene ved WordPress er det brede udvalg af temaer og plugins, der er tilgængelige. Vi vælger et tema, der passer til dit formål og branding, og implementer de nødvendige plugins for at imødekomme de ønskede funktioner på hjemmesiden
  • Tilpasning og udvikling af hjemmesiden – Når temaet og plugins er på plads, begynder vores WordPress udviklere at tilpasse og udvikle din hjemmeside. Dette omfatter oprettelse af skabeloner, tilpasning af designet, implementering af funktioner og tilføjelse af indholdet
  • Testning og lancering – Inden din hjemmeside er klar til lancering tester en WordPress udvikler alle funktioner. Vi kontroller, at alt fungerer korrekt, og at din hjemmeside er responsiv på forskellige enheder og browsere. Når du er tilfreds med resultatet, går vi i luften

Hvad er WordPress?

WordPress er et open source CMS-system. Det giver dig mulighed for at udvikle direkte til WordPress efter egne krav og behov. Samtidig giver WordPress dig mulighed for at holde dine omkostninger nede og nemt lave løbende tilpasninger og tilføjelser, så din hjemmeside altid er ajour.

Vi udvikler typisk webshop løsninger, portfolio sites og meget mere i WordPress. WordPress skal kombineres med et template-modul. Vores WordPress udviklere benytter Elementor og WP Astra, som du også kan arbejde i, selvom du ikke har brugt de sidste 10 år på WordPress udvikling. Vi hjælper dig altså med at få en hjemmeside, som du kan adminstrere, selv uden ekspertise i platformen. 

Ecommerce i WordPress

Hvis du ønsker at få udviklet en webshop løsning til WordPress, skal du benytte shopmodulet WooCommerce. WooCommerce er ligesom WordPress et open source-system og derfor nemt at udvikle til. For at opnå de bedste resultater og udnytte alle de muligheder, som WooCommerce tilbyder, skal du samarbejde med en erfaren WordPress udvikler, som kan optimere løsningen på bedste vis. Og når det kommer til WordPress udvikling, er du heldigvis kommet til det helt rette sted.  

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Betaler det sig at investere i webudvikling i Wordpress?

Eksternt og internt, alle der integrerer med din virksomhed har en oplevelse med dig. Spørgsmålet er bare, hvor god den er. Gode digitale oplevelser betaler sig, men dårlige oplevelser har den modsatte effekt. Hvis du ikke allerede investerer i din brugeroplevelse, er det måske en god idé at begynde at gøre det.

Mere Indsigt

Scroll to Top