Start i de små når du automatiser tunge arbejdsprocesser

Konkrete eksempler på arbejdsprocesser

Kort og godt vil vi heller komme med konkrete eksempler fremfor et langt skriv om hvor vigtigt digitalisering er for din forretning. Identificerer manuelle opgaver så kan du effektivisere dem. Start med enkle automatiseringsværktøjer og opbyg gradvist mere komplekse processor. Eksempler kunne være;

 • Taler dit ordre system, CRM eller anden ordreportal direkte sammen med dit bogføringsprogram, så din bogholder er efterladt med mere kontrol og overvågning end afstemninger og ajourføring. Skab plads til dig bogholderi kan rådgiv om din økonomi
 • Sælger du i andre lande en Danmark, skal du have styr på fragtpapirer, told-dokumenter og forskellige moms koder. Sæt effektivt ind og automatiser disse enten via dit ERP system, er dit ERP ikke kompatibel disse funktioner, vil det højt sandsynlig have en åben adgang. Her kan vi transporterer dine data videre til 3 parts leverandører fx. din speditør.
 • Er du en e-commerce forretning bør dit ordreflow B2B og B2C være mere eller mindre automatiseret. Hvis ikke den eneste handling på en DTC kunne – medmindre der er en fejlhåndtering på ordren – flyver direkte fra kurven til pluk til fakturering uden fysiske hænder på opgaven. Vil vi kraftigt anbefale et systematiseret system, for der findes et hav og du kan vinde rigtig meget på den korte og lange bane.
 • Har du kørende salgskonsulenter og du gerne vil skabe et bedre budget overblik på butiksniveau, så de bedre kan udvikle jeres afdeling hos forhandleren. Find frem til rapporteringsværktøj og kombiner det med automatisk udtræk fra dit ERP system, så er du hurtigt kommet ret langt.

Disse 3 tips starter vi selv med, når vi går i gang med et område:

 1. Indstil dig på at bygge en digital kultur
 2. Vælg dine it løsninger med omhu
 3. Start i de små

Vi har udarbejdet 2 pakker, som egentlig er skabt for at finde den bedste retning for dig, når du begynder at overveje om du skal have kigge yderligere på arbejdsgange i din forretning. Vi skaber det i fællesskab og kommer ikke med en lang rapport men konkrete svar i en handlingsplan.

Indhold
  Add a header to begin generating the table of contents
  Lad os tage en uforpligtende snak

  Vi gennemgår dit it setup og laver en konkret handlingsplan til din virksomhed

  Vi arbejder dagligt med digitalisering af små- og mellemstorevirksomheder og vil gerne hjælpe din forretning videre. Lad os tage en uforpligtende og gratis snak.

  Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

  Mere Indsigt

  Scroll to Top