Digitalisering af virksomheder

Vi skaber fundamentet, så du kan fokusere på at udvikle din forretning

Din virksomhed kan med en omfattende digitaliseringsstrategi blive en velsmurt motor, hvor der hele vejen rundt i organisationen skabes en synergi mellem drift og udvikling. Helt konkret får du overført alle dine manuelle processer til en digital platform gennem implementering af digital teknologi. Det kan omfatte alt fra automatisering af kontinuerlige arbejdsgange, typisk omfattet af administrative processer. Vi har skabt et netværk af ledere, projektledere, software udviklere og digitale specialister, som skaber de bedste rammer for din digitalisering og implementering. Vi arbejder med dynamiske digitale kompetencer og forsøger ikke at smide din forretning ned i en boks, hvor vi så udvikler efter de kompetencer vi har til rådighed. Når vi har analyseret din forretning, finder vi de rette digitale kompetencer, der kan styrke og drive din digitale succes.

Få hele kulturen med

Digitalisering af arbejdsprocesser

Digitalisering af arbejdsprocesser omfatter automatisering af manuelle opgaver, såsom indtastning af data eller regneark. Det er typisk omdrejningspunktet for virksomheder, og derfor starter mange SMV-virksomheder her. Det er håndgribeligt og vil hurtigt give et positivt resultat. Området her er også dækket godt ind af digitale værktøjer, som er nemme at få implementeret i kulturen. Herunder er der også tale om bogholderiet. Der skal være helt styr på bogholderiet, så du kan holde øje med de økonomiske gevinster, og få bekræftet om du har sat ind de rigtige steder. Hvis ikke dit bogholderi kører næsten automatisk, skal du overveje en digitalisering af dit bogholderi.

Det er vigtigt at bemærke, at digitalisering og digital udvikling ikke blot er et projekt, du smider ud til en leverandør, men en strategisk beslutning fra ledelsen i din virksomhed. Denne beslutning skal afspejle hele vejen ned i virksomheden, så alle er med på, at nye tankemønstre skal implementeres. Det er dine medarbejdere som skal bruge de digitale løsninger til at udføre deres arbejde. Medarbejderne skal have en god forståelse for hvilke løsninger der vælges og hvordan de skal arbejde med dem – konkret ud fra deres nuværende arbejdsgange. Samtidig skal du skabe en kultur, hvor der er plads til digitalisering af arbejdsprocesser, hvilken kan bidrage til at styrke virksomhedens konkurrenceevne. Herfra kræver det en grundig planlægning og forståelse for, hvilke digitale løsninger du skal vælge. Få brudt den komplekse plan ned i konkrete opgaver og tag action. På den måde er du tættere på en succes fra start. Har du brug for hjælp til at kortlægge planen? Vi kortlægger den tekniske plan for dig.

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Se vores anbefaling til hvordan du kommer i gang

Hvor mange ansatte har du?

Vores anbefaling til dig med en virksomhed med 1 og 5 ansatte:

Bygge nyt it system:
Læs om vores digitaliseringspakke. Her afklarer vi dine behov og udarbejder retningen i fællesskab med dig

Optimering af eksisterende it:
Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med softwareudviklingen af dine næste moduler.

Vores anbefaling til dig med en virksomhed med 5 og 10 ansatte:

Bygge nyt it system:
Læs om vores digitaliseringspakke. Her afklarer vi dine behov og udarbejder retningen i fællesskab med dig

Optimering af eksisterende it:
Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med softwareudviklingen af dine næste moduler.

Vores anbefaling til dig med en virksomhed med 10 og 25 ansatte:

Bygge nyt it system:
Læs om vores digitaliseringspakke. Her afklarer vi dine behov og udarbejder retningen i fællesskab med dig

Optimering af eksisterende it:
Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med udviklingen af dine næste moduler.

Vores anbefaling til dig med en virksomhed med mere end 25 ansatte:

Bygge nyt it system:
Læs om vores digitaliseringspakke. Her afklarer vi dine behov og udarbejder retningen i fællesskab med dig

Optimering af eksisterende it:
Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med udviklingen af dine næste moduler.

Digitaliseringspakke

Pris 16.800 kr.

Vi har udarbejdet en simpel pakke som hjælper dig med at sætte en retning på din digitalisering

Udvidet digitalseringspakke

Pris 25.200 kr.

Vi har udarbejdet en udvidet pakke som hjælper dig med at dække dine behov og udgifter for dit it-setup

It implementering

Vi hjælper dig med at dine it implementering uanset om du har brug for at få udviklet selv, opsat tredjepartssystemer eller har behov for en projektleder. Dette område må du ikke negligere – vi har simpelhent set for mange it løsninger, som bliver udviklet med et godt formål men glemmer at få brugeren med ombord også ender det i en misligeholdelse

Software udvikling

Vi udvikler jeres næste app, web app eller it løsninger. Når vi udvikler tager vi altid udgangspunkt i din virksomhed og derfra kan vi bestemme hvilke systemer du har behov for. Vi tror nemlig ikke du har behov for at bestemme hvilket kodesprog der vælges, men i stedet for afdækket hvordan software udvikling kan skabe mest værdi for din virksomhed

Driftsaftaler

Alle it løsninger ender ofte på et server setup, som bliver kompliceret selv at overvåge og vedligeholde. Vi hjælper dig med denne del, så du trygt kan læne dig tilbage. Vi varetager alt fra serverdrift, overvågning og etablering af daglige backups

Hvad mener vi egentlig?

Hm, hvad gør du herfra?

Ja det bliver hurtigt kompliceret når vi snakker digitalisering. Vi vil derfor gerne have en chance for at forklare hvad vi mener at kunne gøre for din virksomhed.

Hvad er digitalisering?

Digitalisering er en proces hvor man overfører manuelle arbejdsopgaver og processer til en digital platform med det formål at opgaven skal udføres automatisk. Alle taler om digitalisering, og laver du en søgning i Google Trends, kan du hurtigt se at der er noget om snakken. Men allerede nu er det for mange blevet et ord, som er blevet kompliceret, indviklet og måske mindre seriøst. Digitalisering og digital udvikling er vigtigt. Uanset hvordan du vender og drejer tingene, så skal du forholde dig til det, for dine leverandører og konkurrenter gør det. Over tid vil de automatisk tvinge dig til at levere alt omkring din virksomhed i digital format. Vil du gerne tage del i digitaliseringen i Danmark, kan vi anbefale du søger information hos IT-Branchen, hvor du kan finde værdifuld viden og ressourcer om digitalisering og digital udvikling. 

Fordele ved digitalisering

Efter vores optik kan alle virksomheder drage fordele af digitalisering og en mere digital tankegang. Vi mener at en given arbejdsopgave skal udfordres lige så snart den opstår. På den måde kan du fra start forholde dig skeptisk til den eksisterende arbejdsproces og identificere muligheder for at optimere og automatisere den gennem digitalisering.

Vi mennesker er rigtig gode til at arbejde på en bagkant i stedet for på en forkant, og dermed er vi blevet rigtige dygtige til at slukke de såkaldte ildebrande, som opstår på arbejdspladsen. Men dette mønster skal udfordres. Digitalisering og implementering af samme, skal ikke blot være en effektiv handling på et status quo, men et væsentlig input for det fremadrettet, virksomhedens og medarbejderne står overfor. Det handler om at tænke digitalisering ind i forretningsmodellen og identificere muligheder for at skabe værdi og differentiere sig på markedet gennem innovative digitale løsninger. Ved at integrere digitalisering på strategisk niveau kan virksomheder transformere sin forretningsmodel og opnå endnu bedre konkurrenceevne.

Ved at omfavne digitalisering kan virksomheder:

  • Øget produktivitet
  • Bedre overblik og tilgang til virksomhedens data
  • Øget tid og fokus på kerneopgaver
  • Et bedre beslutningsgrundlag
  • Større synergi blandt afdelinger
  • Et dynamisk it infrastruktur

Digitalisering FAQ

Digitalisering er en proces hvor man overfører manuelle arbejdsopgaver og processer til en digital platform med det formål at opgaven skal udføres automatisk. Formålet med digitalisering er at øge effektiviteten i en virksomhed og skabe en mere dynamisk tilgang til hvordan medarbejder og kunder interagerer med virksomheden.

At være digital betyder at bruge digitale teknologier og værktøjer til at udføre arbejdsopgaver, processer og kommunikere med andre. Det forudsætter at alle i virksomheden har en digital tankegang og altid tager en digital vej i betragtning, når nye opgaver bliver implementeret i den daglige drift.

Et digitaliseret samfund er et samfund, hvor digitale teknologier og værktøjer er anvendt i vigtige aspekter i samfundslivet, herunder erhvervslivet, myndighederne og private borgere.

I Danmark er vi langt foran hvad angår digitalisering. Du kan næsten ikke finde et område i dag hvor digitale teknologier ikke styrer vores måde at kommunikere og integrere med samfundet.

Digitalisering er godt, fordi det fører til øget effektivitet og giver plads til kerneopgaver uanset om det er hos en virksomhed, en kommune eller offentlig instans. I sidste ende skaber det et langt større frirum for os mennesker, og måden vi vælger at bruge vores tid på.

Scroll to Top