Vil I være en effektiv eksportvirksomhed? Vi har et god bud på it løsningen

Eksportvirksomheder kan nyde godt af flere fordele ved at investere i et effektivt ERP-system. ERP er en forkortelse for Enterprise Resource Planning, og det er enkelt sagt et elektronisk ressourcestyrings-program, der styrer alle hverdagens transaktionelle processer. Selvom det hedder enterprise, så kan det skabe værdi for virksomheder af alle størrelser.

Nedenfor har vi beskrevet nogle af fordelene og til sidst i artiklen giver vi vores bud på hvilke it-løsninger, der kan øge effektiviteten i din virksomhed.

Automatisere og frigiver tid udvikling

Først og fremmest kan et ERP-system hjælpe med at automatisere en række processer og dermed frigøre tid og ressourcer, som kan bruges på andre områder. Dette er ikke unikt for eksportvirksomheder. Du kan med de rette setup få hjælp til forbedret styring af virksomhedens aktiviteter og andre processer. Det kan give et bedre overblik og mulighed for at træffe kvalificerede beslutninger på baggrund af data.

Øget salg

Med et strømlinet og effektiv ERP-system vil det blive nemmere for både din salgskonsulenter in-house og dine agenter at afholde indsalgsmøder og dine kunder vil være trygge i at handle via din B2B platform. Bliver virksomheden god til denne øvelse, vil du slippe udenom at tage direkte ordrer for dine forhandler.

Få samlet kunde- og produktdata ét sted

Det er også en rigtig god ide at lade dit ERP-system være dataejer på henholdsvis kunder og produkter. Specielt din produktdata er vigtig, for ikke nok med du skal SEO optimere og gøre dataen venlig for både B2B og B2C, skal du også ofte arbejde med flere sproglag – i hvert fald hvis du ønsker at dine agenter, forhandler og kunder udenfor moderlandet skal have de bedste forudsætninger for at købe dine produkter.

Hold styr på told og juridiske dokumenter

Et ERP kan også hjælpe dig med at styre gældende regler og standarder på et globalt marked ud fra de regler, du fortæller den skal kigge efter. Typisk vil mange eksportvirksomheder være interesseret i at få strømlinet fragtdokumenter, toldpapirer og andre juridiske dokumenter.

Bud på danske it-løsninger, der styrker din eksportvirksomhed

Ved at gøre brug af danske løsninger får du automatisk en support-afdeling som er til rådighed i det tidsrum, du selv arbejder i. Det betyder også du kan styre mange lande fra et hovedkontor og nemt arbejde med agenter. It-løsninger som Rackbeat, Economic og Traede er danske ERP-systemer, der kan hjælpe eksportvirksomheder med at optimere deres produktions-, lager- og forsyningskædeprocesser.

Nedenfor opremser vi et par danske løsninger som alle kan hjælpe din eksportvirksomhed videre.

 • Rackbeat er et cloud-baseret lagerstyringssoftware, der kan hjælpe med at spore lagerbeholdninger, håndtere ordrer og automatisere opgaver som fakturering og forsendelse.
 • Economic er et økonomisystem, der kan hjælpe med at automatisere finansielle processer og håndtere regnskabsmæssige opgaver som fakturering og bogføring.
 • Traede er en e-handelsplatform, der er designet specielt til modebranchen og kan hjælpe med at automatisere ordrebehandling og lagerstyring.

Disse systemer er blot et udpluk af de udbydere der findes på markedet, og hver udbyder er gode på deres område.

Vi har også skrevet en artikel om start i de små når du automatiser tunge arbejdsprocesser

Indhold
  Add a header to begin generating the table of contents
  Lad os tage en uforpligtende snak

  Vi gennemgår dit it setup og laver en konkret handlingsplan til din virksomhed

  Vi arbejder dagligt med digitalisering af små- og mellemstorevirksomheder og vil gerne hjælpe din forretning videre. Lad os tage en uforpligtende og gratis snak.

  Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

  Mere Indsigt

  Scroll to Top