It løsninger til små og mindre virksomheder

Få automatiseret din forretning med intelligente it-løsninger

Optimer dine processer og automatiser arbejdsgange med IT. Giv dig selv og dine medarbejdere mere sjov tid på arbejdspladsen. Skab det store overblik, så intet er overladt til tilfældighederne. Vælg den rigtige it-løsning fra start.

it løsning service hos brandstoff ikon plain
Alt fra udvikling, support og hosting

Find den rette it-løsning

Er du en mindre eller større virksomhed, skal du være særlig opmærksom, når du vælger dine it systemer. Der findes nemlig tusindvis af løsninger i dag. Mange af dem kan noget vidt forskelligt, og selvom nogle virker ret ens, kan de hver deres. Det kan være utroligt svært at vælge den rigtige it-løsning, og derfor kan der være mange fordele ved at outsource denne del af din forretning, i større eller mindre grad. Vi kan tage os af det hele. Fra håndtering af servere, sikkerhed og backup af dine data til udvikling af applikationer og andre administrationssystemer, herunder også implementeringer. Vi sikrer, at dit setup altid kan skrue op og ned uanset dit behov.

Skal du bruge en it-løsning?

Det korte svar er: ja! De korrekte it-løsninger kan spare dig tid, penge og frustrationer. Du kan på mange områder skabe en langt bedre arbejdsplads og de bedste muligheder for en skalering. Din virksomhed bruger allerede it i en eller anden grad. En bedre it-løsning er som udgangspunkt en god løsning for alle virksomheder, store som små.

Software udvikling

Få et stærkt programmørteam med ombord og lade dem blive dine næste medarbejdere. Vi varetager mange nye tekniske udvidelser og projekter. Baseret på vores mange års erfaring fra forskellige brancher, men altid fra et teknisk perspektiv, bliver vi ofte inviteret med ombord for at skabe stabilitet og fremdrift omkring programmeringen. 

Server hosting

Noget du skal være særligt opmærksom på uanset din it-løsning, er din serverhosting og strukturen på din data. Hvis ikke du har fokus på det, vil du hurtigt opleve “nedetid” på dine løsninger, som kan føre til store frustrationer. Du har flere valgmuligheder, når det kommer til din serverstruktur – en on-premise-løsning, en hosted løsning, en cloud-løsning. Vi arbejder altid med en cloud-løsning hos Brandstoff, da vi tror på, at det er det mest sikre, driftsstabile og skalerbare. Det gør også, at du kan tilgå din data langt nemmere.

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Hvad er en it-løsning?

En it-løsning til små og mindre virksomheder kan dække over næsten hvad som helst. Typisk dækker det over alle dine it-produkter. Det kan være hardware, software, servere og supportering. Typisk køber du hele din it-løsning gennem en leverandør som Brandstoff. Du får derfor én pakkeløsning, én kontaktflade og ét samlet overblik. Oftest til én samlet pris – alt afhængig af hvor mange nye udvidelser, du ønsker, som vil have en direkte påvirkning på din kapacitet. Det kan være ekstremt gavnligt, for nogle nødvendigt, at have en rigtig skarp it-løsning. Fremtiden bringer kun mere it og automatisering ind hos virksomheder, kommuner og andre virksomhedstyper.

Hvad tilbyder vi indenfor it-løsninger?

Vi tilbyder en fuld it-løsning skræddersyet til din forretning. Det betyder, at vi selvfølgelig har anbefalede systemer, setups og strukturer, men vi har også lært, at ingen virksomheder er 100% ens. Derfor kræver den bedste it-løsning en skræddersyet tilgang. Vi opfinder ikke den dybe tallerken hver gang, omvendt mener vi ikke, at det vil være ideelt at skulle gøre for at skabe den bedste løsning. Vi tilbyder bl.a.:


Vi prioriterer it sikkerhed

Ved vores webudviklingsbureau anerkender vi, at it-løsninger ikke kun handler om imponerende design og funktioner, men også om it sikkerhed. Derfor værner vi om sikkerhedsaspekterne med stor omhu. Vores tilgang til it-løsninger omfatter en omfattende tilgang til cybersikkerhed, hvor vi implementerer de seneste sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte mod trusler og angreb. Dette indebærer kryptering, overvågning og regelmæssige opdateringer for at sikre, at din digitale tilstedeværelse er en sikker og pålidelig platform for alle. Tryghed er altid en vigtig faktor. 

Vores udvikler team har ekspertisen til at implementere robuste sikkerhedsforanstaltninger i hver fase af udviklingsprocessen for at passe på dine data og brugernes fortrolige oplysninger. Det gør vi med alt fra kodning og systemdesign til implementering og vedligeholdelse. Vi arbejder løbende på at identificere potentielle sårbarheder og reagere proaktivt for at beskytte dine data.

Vi hjælper dig fra A til Z

Teamet

Book et møde med en af vores konsulenter og få en uforpligtende og gratis snak om din forretning

Typisk procesbeskrivelse:

Den første, og nok vigtigste, del af ethvert projekt er at forstå baggrunden og omfanget. Alt afhængig af hvor omfattende dit projektet er, vil vi rigtig gerne involveres i idéfasen. I fællesskab kan vi træffe de rigtige beslutninger – teknisk og økonomisk. På baggrund af indsigten i din forretning og selve it projektet, udarbejder vi en kravspecifikation, som dækker alle områder. Du har derfor fuld forståelse for alt teknik inden vi påbegynder udviklingen.

  • Parter involveret: digital konsulent + udvikler + din virksomhed

Ved udvikling af større it projekter er det en rigtig god idé at forberede organisationen på forandringer såfremt det har en direkte indvirkning på dagligdagen. Det vil være dit team, som er former rammerne for din it løsning. Ofte vil der være behov for dit team involveres i opstartsmøderne. Ved accepteret kravspecifikation og tilbud påbegynder vi udviklingen.

  • Parter involveret: digital konsulent + udvikler + din virksomhed

Alle opgaver og tilhørende deadline ajourføres i vores projektstyring bord herefter går eksekveringen i gang. Du har adgang og dermed altid fingeren på pulsen. Der vil i de fleste tilfælde være behov for flere test runder undervejs, som involvere din virksomhed.

  • Parter involveret: digital konsulent + udvikler + din virksomhed*

Efter udviklingsfasen skal staging miljøer implementeres i daglig drift. Herunder tester vi deploy systemet, som er forbindelse mellem dit test- og produktionsmiljø. Dette skal gøres intelligent, således en lancering forløber mest mulig gnidningsfri uden det store ressourcespild.

  • Parter involveret: digital konsulent + udvikler + din virksomhed

Efter implementering af system eller enkelte moduler vil det være dit teams ansvar at foretage en grundig test i samarbejde med udviklingsteamet. Vores udviklingsteam får implementeret eventuelt feedback, og når den overordnede funktionalitet er implementeret, forbereder vi en Beta udgave.

  • Parter involveret: digital konsulent + udvikler + din virksomhed

Efter at have passeret Beta udgaven gennem en sidste QA-runde og foretages de sidste forbedringer med henblik på en lancering. Er der tale om decideret app udvikling til diverse App biblioteker, kan vi hjælpe dig med distribueringen af dette. . Er der tale om decideret app udvikling til diverse App biblioteker, kan vi hjælpe dig med distribueringen af dette.

  • Parter involveret: digital konsulent + udvikler + din virksomhed

Efter lanceringen samles alle involverede parter og der foretages en gennemgående evaluering af projektet. Her vil typisk også blive drøftet det videre forløb eller hvordan du bedst vedligeholder systemet.

  • Parter involveret: digital konsulent + udvikler + din virksomhed

Vi varetager kun vedligeholdelsen af dine systemer, såfremt du har tilvalgt en af vores drifts- og servicepakker, vil du blive introduceret til vores support ticket system.

  • Parter involveret: udvikler + din virksomhed

Få automatiserede dine arbejdsgange, tænk smart!

Måske har I rigtig mange arbejdsgange, som håndteres manuelt, men ikke nødvendigvis skaber værdi. Til gengæld er der en sikkerhed i at få dem løst. Disse opgaver lander typisk oven i en i forvejen en travl hverdag, hvor der er fokus på vækst og andre ‘vigtigere’ opgaver. Få automatiseret disse arbejdsgange via en god IT-løsning. På den måde kan du købe dig mere tid til de rigtige opgaver, uden at du skal putte flere timer ind i ugen.

Et godt samarbejde

Ikke et godt match

+ 0
timer i return of investment

Et hold af it eksperter og nørder

Det bliver hurtigt uoverskueligt når du skal vælge din it-løsning. Søg derfor rådgivning hos en it-konsulent eller få dobbelttjekket din strategi inden du eksekvere den. Du kan i sidste ende spare rigtig mange timer og planen behøves ikke altid være forkromet

Mere Indsigt

Scroll to Top