Android udvikling

Vi laver android udvikling

Er du på udkig efter en skræddersyet løsning til Android-platformen? Uanset om du har en eksisterende applikation eller ønsker at udvikle en ny, så hjælper vores specialister dig gerne.

Google-udviklede Android er det mest brugte mobile styresystemer i verden og anvendes også til smartwatches og tablets. Med sin store tilstedeværelse på markedet har Android helt sikkert potentialet til at blive en god forretningskanal for dig.

For at få mest ud af din app udvikling er det vigtigt, at den lever op til Googles krav om funktionalitet og brugervenlighed. Hvis ikke, bliver den ikke godkendt til og vil dermed ikke være tilgængelig på styresystemets app store, der tidligere hed Android Market, men i dag kaldes Google Play.

Vil du have succes med din app til Google Play, skal du have en udvikler, som forstår at udvikle til platformen. Ellers kan du ende ud i mange korrosions-runder, hvilket blot bliver en meromkostning for dig.

 

Quicklinks

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Kan det gavne din forretning positivt at lancere en app?

En app kan være på mange plan løsningen for din forretning. Du har en unik mulighed for at skabe noget skræddersyet tilpasset din kunde, medlemmer eller medarbejder. En app skal udvikles korrekt ellers opnår du ikke den ønskede effekt

Kvalitets app med et økonomisk perspektiv

Vores udviklingsprocesser er transparente og du har derfor fingeren på pulsen fra dag 1.

Downloads

25000

downloads på apps udviklet af Brandstoff

Apps

+25

apps udviklet og lanceret af Brandstoff

Kommunikation

60%

bedre kommunikation mellem kunder og medarbejder

Globalt

8

sprog og lande har Brandstoff udviklet til

Mere Indsigt

Lad os tage en snak

Book et møde med en af vores it konsulenter og kom i gang med app udvikling

Scroll to Top