Android udvikling

Få din app lanceret på Google Play med professionelle android udviklere

Er du klar til at lancerer dit produkt i en digitalt format? Overvejer du at lancerer din egen app på Google Play? Det kan virke som en skræmmende opgave, men med hjælp fra professionelle android udviklere, kommer du sikkert i mål. Vi hjælper både iværksættere, små og mellemstore virksomheder

Vi er eksperter i Android udvikling

Er du på udkig efter en skræddersyet løsning til Android platformen? Uanset om du har en eksisterende app eller ønsker at udvikle en ny, så hjælper vi dig med dit projekt.

Android systemet er og har de seneste mange år været utroligt populært hos både forbrugere og virksomheder. Med milliarder af brugere verden over er Android en af de mest udbredte og foretrukne platforme til mobile apps. Med den massive bruger tilstedeværelse på markedet har Android helt sikkert potentialet til at blive en god forretningskanal for din virksomhed. Android er udviklet af Google.

Vi udbyder apps med skræddersyede løsninger til startups, små- og mellemstore virksomheder, der ønsker at udvikle innovative og brugervenlige Android apps til smartphones. Men for at få mest ud af din app udvikling er det vigtigt, at den lever op til Googles krav om funktionalitet og brugervenlighed.

Find den rigtige android udvikler

Når det kommer til udviklingen af apps/applikationer til Android, vil det være en stor fordel at få en professionel android udvikler indover. Selvom Google har en vision om at alle skal kunne udvikle en app til smartphones, er der fortsat mange komplekse aspekter, herunder kompatibilitet, sikkerhed, ydeevne og brugervenlighed, som er svær at standardisere. Dernæst vil der komme et forretningsperspektiv, som bør overvejes fra start, for uanset hvor kompleks din ide eller produkt er, skal det være en rentabel forretning, for ellers stopper udviklingen typisk.

Vi tilbyder udvikling til alle android tjenester og enheder

Som leverandør af Android udvikling dækker vi hele vejen rundt. Det betyder at vi kan udvikle til alle tjenester og enheder, hvor Android benyttes.

Vi har et erfarent team af designere og udviklere tilknyttet, som altid er opdateret på den nyeste viden. Når vi udvikler apps, tager vi hensyn til dine specifikke krav og skaber et app-design, der er i tråd med din virksomheds branding og målgruppens præferencer. Vi omsætter med andre ord dit produkt til en funktionel og brugervenlig app ved hjælp af nyeste teknologier og bedst praksis indenfor Android udvikling.

Vi hjælper bl.a. med at:

 • Designe og afstemme brugerfladen på appen
 • Integrerer til tredjepartssystemer
 • Testing og fejlfindinger
 • Optimering og vedligeholdelse af appen
 • Opbygning af databasen
 • Serverovervågning
 • Teknisk support
 • Rådgivning i go-to-market strategi med appen

Succesfulde kundecases

Vi har haft fornøjelsen af at arbejde på en række spændende Android udviklingsprojekter. Vi har bl.a. udviklet og lanceret en offentlig tilgængelig medlems app. En af vores kunder ønskede at bygge en app til deres medlemmer og sejlere i Danmark, hvor de nemt og hurtigt kan finde alle anker og havnebøjer der findes i danske farvande. Vi arbejdede tæt sammen for at forstå deres krav for både at give brugeren en intuitiv og brugervenlig oplevelse, alt imens styringen af bøjer blev gjort nemmere for administrationen. App’en blev lanceret i 2022 og var indenfor kort tid blevet downloadet af flere tusinde brugere.

Få indsigt i hvilke brands vi arbejder sammen med til dagligt her.

Hvordan skiller vi os ud som leverandør af app udvikling?

Hos Brandstoff har vi opbygget et netværk af tekniske profiler, som giver os den fordel, at vi kan tilbyde din virksomhed præcis det du efterspørger. I stedet for at have en fast defineret service tilgang, går vi til enhver opgave som et unikt projekt. Det betyder ikke at omkostninger stiger hos dig, for ved at benytte eksperter glider processen bedre og dermed undgår vi en masse fodfejl, som i sidste ende bare er en udgift for dig.

Vi har et dedikeret team af Android udviklere tilknyttet, der har specialiseret sig i hvordan Android fungerer og altid har indsigt i den nyeste viden, herunder hvilke nye features der bliver udgivet. Det betyder dit produkt altid vil være ajourført ift. teknologien. Mange af vores udviklere har siddet med på anerkendte projekter og vi har derfor fuld indsigt i hvor vi skal sætte ind hvornår. Alt vi lancerer og udvikler bliver kvalitetssikret.

App udviklingsprocessen

App udviklingsprocessen opdeles i flere faser, herunder planlægning, design, udvikling, testning og implementering. I planlægningsfasen identificerer vi behov for app’en og målgruppen. Derefter defineres projektets omfang i en kravspecifikation og videre herfra kan udviklingen af hele appen igangsættes. Efter udviklingen af app’en bliver alt kvalitetssikret, gennemtestet, sikret for god brugervenlighed, og klargjort til en lancering. Her er kort oprids af faser der skal gennemføres:

 • Definér formålet med din app
 • Vi udarbejder en kravspecifikation
 • Design brugergrænsefladen (UI)
 • Implementer funktionaliteten (UX)
 • Test og fejlret
 • Publicér appen

Android og iOS platformen

Mange udvikler ikke kun til Android, men også iOS, som er Apples styresystem. Få mere viden om udvikling af apps/applikationer til iOS her. Det er sjældent vi ser nogen, som kun vælger at gå med en af de 2 platforme. Andre platforme såsom Windows kan også overvejes afhængigt af målgruppen og projektets krav.

Vejen fremad med Android-udvikling

Har du et produkt der skal lanceres i digital format via en Android enhed, vil vi rigtig gerne rådgive, udvikle og guide dig bedst muligt igennem projektet. Vi tilbyder gratis sparring til hvordan du bedst griber dit projekt an. Kontakt en af vores konsulenter her.

Hvordan fungerer Android?

Det er vigtigt at forstå hvordan apps til en Android app fungerer. Android er en open-source-platform designet til forskellige enheder.

Android er bygget på Linux-kernen, som håndterer hardwaren og funktioner som hukommelsesstyring, proceshåndtering og netværksstyring. Altså selve enheden du sidder med. Øverst i den tekniske stack er applikationslaget, hvor selve brugerfladen kører. Det kan bl.a. være tredjepartsapps, hvor du potentielt kan placere dit produkt, som skal downloades via Google Play.

Under applikationslaget er der et forholdsvis kompleks framework setup. Dette framework består af en masse forskellige værktøjer og biblioteker på hvordan du udnytter Android hardwaren. Det betyder også at når du udvikler en Android app, skal alt ikke skrives fra bunden. Et eksempel på et framework er at sende push-beskeder (notifikationer) eller tilpasse specifikke indstillinger fra hardware til appen.

Nederst i laget er Hardware Abstraction Layer (HAL), der forbinder brugerfladen med hardwaren og gør det muligt at en app kan køre på mange forskellige enheder med forskellige konfigurationer.

Dette er den simple måde at forstå hvordan Android systemet fungerer og arbejder.

Fordelene ved at udvikle Android Apps

At udvikle apps til Android har flere fordele, der gør det til en attraktiv mulighed for udviklere og virksomheder:

 • Stort markedspotentiale
 • Open-source platform
 • Kompatibel til mange enheder
 • Nem at distribuerer

Fremtiden for Android udvikling

Android platformen udvikler sig konstant og der er altid ny viden at holde sig opdateret på. Her er nogle af de tendenser, der forventes at forme fremtiden, og ikke kun indenfor app udvikling, men generelt hvordan vi bruger og skal bruge software.

 • Kunstig intelligens og maskinlæring
 • Internet of Things (IoT)
 • Augmented Reality (AR) og Virtual Reality (VR)

Frameworks og værktøjer til Android udvikling

Der er flere frameworks og værktøjer til rådighed, der forenkler og fremskynder processen med at udvikle apps/applikationer til Android. Nogle af de mest populære inkluderer:

 • Android Studio
 • Kotlin
 • React Native
 • Flutter

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Kan det gavne din forretning positivt at lancere en app?

En app kan være på mange plan løsningen for din forretning. Du har en unik mulighed for at skabe noget skræddersyet tilpasset din kunde, medlemmer eller medarbejder. En app skal udvikles korrekt ellers opnår du ikke den ønskede effekt

Mere Indsigt

Scroll to Top