Woocommerce udvikling

Ambitiøs og intelligent udvikling af hjemmesider i Wordpress

WooCommerce udvikling

Skal du have udviklet en fungerende webshop i WooCommerce med behov for at udvikle egne plugins og moduler, der gør din e-handelsforretning unik i forhold til dine konkurrenters. Vores in-house WooCommerce udviklere hjælper dig med at få en webshop, der sikre dig succes og en høj konverteringsrate.

Det kan også være, du har behov for direkte integrationsmuligheder for din shop til dit backend system.

Hvad er WooCommerce?

WooCommerce er et shopmodul, som kombineres med CMS-systemet WordPress. Det er en billig og professionel webshop løsning, som kan skræddersys efter dine behov. Det har en lang række standardfunktioner til en webshop, såsom kategorisider, produktsider, indkøbskurv, checkout og filtreringsmuligheder. Ydermere er WooCommerce nem at integrere med betalingsløsninger, forsendelses-moduler og andre forskellige web services. Du kan også med fordel håndtere abonnementer, medlemskaber og kundeklubber.

WooCommerce er et sikkert valg. Det er en af de mest udbredte shopmoduler i verden og mange verden over udvikler services direkte hertil, ligesom WooCommerce selv bruger uanede ressourcer på hele tiden at holde sine moduler opdaterede og gøre din shop bedre. Når vi designer webshops, benytter vi template-servicen Elementor. Den kommer både med en lang række standard temaer og et hav af muligheder for at bygge sit eget design eller optimere et eksisterende. Elementor er nemt og intuitivt at arbejde i, og du behøver ikke have 10 års erfaring med WooCommerce for kunne holde din webshop opdateret.

Hvorfor vælge WooCommerce?

  • Automatisk regnskabs- & ERP-integration – Economic, dinero m.fl.
  • Plugins – Shipping plugins – Shipmondo m.fl.
  • WooCommerce er en sikker og stabil løsning
  • Brugervenlig til folk uden 10 års erfaring

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Lad os tage en uforpligtende snak

Vi varetager din webudvikling

Jacob og Mick er de ansvarlige konsulenter for vores daglige drift og udvikling af systemer. Med mere end sammenlagt 25 års erfaring får du kompetente folk til både udvikling, styring og vedligeholdelse

Betaler det sig at investere i webudvikling?

Eksternt og internt, alle der integrerer med din virksomhed har en oplevelse med dig. Spørgsmålet er bare, hvor god den er. Gode digitale oplevelser betaler sig, men dårlige oplevelser har den modsatte effekt. Hvis du ikke allerede investerer i din brugeroplevelse, er det måske en god idé at begynde at gøre det.

Mere Indsigt

Scroll to Top