Woocommerce udvikling

Hvad er WooCommerce?

WooCommerce er et shopmodul, som kombineres med CMS-systemet WordPress. Det er en billig og professionel webshop løsning, som kan skræddersys efter dine behov. Det har en lang række standardfunktioner til en webshop, såsom kategorisider, produktsider, indkøbskurv, checkout og filtreringsmuligheder. Ydermere er WooCommerce nem at integrere med betalingsløsninger, forsendelses-moduler og andre forskellige web services. Du kan også med fordel håndtere abonnementer, medlemskaber og kundeklubber.

WooCommerce er et sikkert valg. Det er en af de mest udbredte shopmoduler i verden og mange verden over udvikler services direkte hertil, ligesom WooCommerce selv bruger uanede ressourcer på hele tiden at holde sine moduler opdaterede og gøre din shop bedre. Når vi designer webshops, benytter vi template-servicen Elementor. Den kommer både med en lang række standard temaer og et hav af muligheder for at bygge sit eget design eller optimere et eksisterende. Elementor er nemt og intuitivt at arbejde i, og du behøver ikke have 10 års erfaring med WooCommerce for kunne holde din webshop opdateret.

WooCommerce udvikling

Vi hjælper dig med alt form for WooCommerce udvikling. Har du allerede en fungerende webshop i WooCommerce, men behov for at udvikle dine egne plugins og moduler, der kan gøre din e-handelsforretning unik i forhold til dine konkurrenters, så kan vi også hjælpe dig med det.

Det kan også være, du har behov for direkte integrationsmuligheder for din shop til dit backend system. Det kan vi også hjælpe dig med.

Hvorfor vælge WooCommerce?

  • Automatisk regnskabs- & ERP-integration – Economic, dinero m.fl.
  • Plugins – Shipping plugins – Shipmondo m.fl.
  • WooCommerce er en sikker og stabil løsning
  • Brugervenlig til folk uden 10 års erfaring

Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

Betaler det sig at investere i webudvikling?

Eksternt og internt, alle der integrerer med din virksomhed har en oplevelse med dig. Spørgsmålet er bare, hvor god den er. Gode digitale oplevelser betaler sig, men dårlige oplevelser har den modsatte effekt. Hvis du ikke allerede investerer i din brugeroplevelse, er det måske en god idé at begynde at gøre det.

Vi går ind i projektet med ejers mindset og skaber resultater

Alt skabes i fællesskab og med fast definerede målsætninger 

Konverteringer

28%

gennemsnitlig højere konverteringsrate

Hastighed

70%

hurtigere og responsive hjemmesider

Besøgsvarighed

26%

længere besøgsvarighed og engagement pr. bruger 

Engagement

23%

lavere bounce rate på hjemmesider

Mere Indsigt

Lad os tage en snak

Book et møde med en af vores konsulenter og få en snak om dine muligheder

Scroll to Top