Kendt børnetøjsbrand skar 40% af årlige it-omkostninger

Kort introduktion: Småfolk blev etableret i 2012 og startet som en familievirksomhed, med visionen om at skabe farverigt, bæredygtigt og legende tøj til børn i alderen 0 – 12 år. Småfolk etablerer kontakt til os medio 2022.

Nyt it system til Småfolk

Det velkendte børnetøjsbrand Småfolk tog en definitiv beslutning om at skifte deres it-system ud, da de løb ind i for mange udfordringer og omkostninger med deres eksisterende. Efter en fuldendt implementering af deres nye it setup kunne de fra dag 1 skære 40% af deres årlige omkostninger til IT og licensaftaler. Det nye it-setup har ført til en mere smidig og effektiv drift sammenlignet med tidligere. Det nye IT-system har også givet virksomheden en bedre mulighed for at håndtere deres data og analyser af salget, hvilket vil hjælpe dem med at træffe bedre beslutninger på tværs af organisationen. Det vil også gøre det nemmere for dem at tilpasse sig markedets ændrede krav og kundens ønsker og behov. Devisen var nemlig at efterlade komplekse og værdiskabende opgaver hos medarbejderne og automatisere alt omkring driften, håndteringen samt bogføringen.

Sådan hjalp vi Småfolk

Under en kort introduktionen med bestyrelsen og ledelsen i Småfolk fandt vi hurtig ud af den bedste måde at gribe det an på, var ved at lave en situationsanalyse og få kortlagt fremtiden rent teknisk. Småfolk startede på en af vores digitaliseringspakker og herfra stod vi for valg af it systemer, implementeringen samt den efterfølgende onboarding.

Indhold
  Add a header to begin generating the table of contents
  Lad os tage en uforpligtende snak

  Vi gennemgår dit it setup og laver en konkret handlingsplan til din virksomhed

  Vi arbejder dagligt med digitalisering af små- og mellemstorevirksomheder og vil gerne hjælpe din forretning videre. Lad os tage en uforpligtende og gratis snak.

  Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

  Mere Indsigt

  Scroll to Top