5 fordele ved en web app

At udvikle sin egen web app kan være en vej at gå for små og mellemstore virksomheder, der ønsker at forbedre deres forretningsprocesser. En web app kan også være en produktudvidelse af din forretning.  Nedenfor har vi beskrevet 5 fordele ved en web app. 

1. Tilpasning til specifikke behov

En web app kan tilpasses til specifikke forretningsbehov. Du kan tilføje flere funktioner og kapacitet, når du har brug for det, og du behøver ikke bekymre dig om at skulle skifte til en helt ny platform. Det giver dig også fleksibilitet til at tilpasse appen, når dine behov ændrer sig. Du vil kunne få løst præcise udfordringer og opgaver, som din virksomhed står overfor. Overordnet set giver det dig gode forudsætninger for at automatisere arbejdsgange over tid i stedet for i et hug. Læs vores artikel om hvordan du bedst automatisere manuelle arbejdsgange. 

2. Bedre sikkerhed og kontrol

Hvis du bruger en tredjepartsapplikation, har du ikke fuld kontrol over, hvordan dataene bliver behandlet. Med din egen web app kan du selv sørge for, at dine data bliver håndteret sikkert og fortroligt. Det er især vigtigt, hvis din virksomhed håndterer følsomme oplysninger om kunder eller finansielle data. På den anden side varetager du også selv sikkerheden af din data. Vælger du en selvudviklet web app skal du gøre dig overvejelser omkring behandlingen af dataen. I sidste ende har du ansvaret for det bliver håndteret korrekt efter persondatalovens retningslinjer. Eftersom der kommer flere og flere regulativer for hvordan tredjepartssystemer skal håndtere data, binder du dig uden at vide det. Skulle du en dag skifte system, er det ikke sikkert, at du kan få alt din data og historik med, som skal bruges til at udvikle forretningen. Den del er du udenom hvis du selv er 100% dataejer. 

3. Bedre kundeservice

Hvis ikke du håndterer din kundekommunikation via et tredjepartssystem, vil du hurtigt drukne i forespørgsler, manuelle opgaver og sætte en stopklods for din vækst. Der findes mange gode tredjepartssystemer, men de er ikke udviklet efter dine specifikke behov og henvendelser. Afviger du derfor en smule for standarderne kan en web app være den bedste måde at få samlet din kundeservice. 

En webapplikation kan give dig mulighed for at forbedre kundeservicen og skabe en mere personlig og skræddersyet oplevelse for kunderne. Med en webapplikation kan du automatisere visse processer, såsom kundesupport og feedback, og samtidig give kunderne mulighed for at kommunikere med dig i realtid. En web app kan give virksomhedens medarbejdere en bedre oversigt over et givet område ved at samle data og information på ét sted. Dette kan hjælpe medarbejderne med at træffe bedre beslutninger og øge deres effektivitet og produktivitet. Medarbejdere kan også samarbejde mere effektivt ved at dele oplysninger og opdateringer i realtid, hvilket kan forbedre interne operationer og reducere risikoen for fejl. Ligeså vigtigt har flere medarbejdere mulighed for at arbejde på samme sag, hvis der skulle opstå sygdom eller andre hindringer. Slutbrugeren vil derfor føle en mere personlig oplevelse, selvom flere medarbejder har været ind over sagen. 

4. Nem og hurtig adgang

En web app kan tilgås enhver enhed med internetadgang, herunder computere, tablets og smartphones. Det giver brugeren mulighed for at få adgang til virksomhedens tjenester, produkter og driftsstyring alle tidspunkter på døgnet, hvilket øger tilgængeligheden. Samtidig med du kan styre sikkerheden af platformen, logge og få indsigt i hvordan medarbejderne arbejder med din virksomhed på daglig basis. På den måde har du skabt mulighederne for en mere remote arbejdsplads, som kan imødekomme medarbejderens personlige præferencer, men uden det skal være en hæmsko for virksomheden. 

5. Rapportering

Hvis alt din data logges og registreres i din web app, kan du få fuld indsigt på begge sider – her er der tale om hos kunden og medarbejderen. Du kan derfor dykke ned i din forretning, få fuld indsigt og træffe beslutninger baseret brugeradfærd og salgstal. Det vil give de fleste ledelser mere ro i maven, når de skal træffe beslutninger. Det er ligeså nemt at lave fast definerede regler for rapporter, du gerne vil lave et udtræk på og dermed bruger du din egen tid mere effektivt. 

Konklusion:

Vi håber du fandt de 5 fordele ved en web app interessant. På mange områder kan det være en god investering for din virksomhed, hvis du ønsker en mere digital tilgang til din forretning. En ting er dog vigtig hvis en web app skal være motoren for en virksomhed. Alle skal registrere, bruge og vedligeholde web appen med den daglige historik, ellers vil du hurtigt kunne opleve den modsatte effekt. 

Vi har skrevet en artikel om hvad en web app koster at få udviklet, de løbende omkostninger og hvordan det kan være en rentabel udvidelse for en given forretning.

Indhold
    Add a header to begin generating the table of contents
    Lad os tage en uforpligtende snak

    Vi gennemgår dit it setup og laver en konkret handlingsplan til din virksomhed

    Vi arbejder dagligt med digitalisering af små- og mellemstorevirksomheder og vil gerne hjælpe din forretning videre. Lad os tage en uforpligtende og gratis snak.

    Virksomheder der alle stoler på vores teknologier og processer

    Mere Indsigt

    Scroll to Top